miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Am fost cea mai ofensivă echipă”

Antrenorul lui CSU Craiova, Gheorghe Mulţescu, a analizat pe scurt parcursul echipei craiovene din această primă parte a campionatului. Tehnicianul formaţiei din Bănie apreciază că CSU a fost cea mai ofensivă gruparea din Liga I în acest sezon, în competiţie cu FC Viitorul la acest capitol, dar a demonstrat în confruntările directe că practică un joc mai ofensiv.

De la începutul campionatului am spus că vom juca ofensiv, atât cât ne permit calităţile noastre, forţa noastră. Nu ne-am dezis şi am fost echipa care am atacat în toate meciurile. Împreună cu Viitorul am fost cele mai ofensive echipe, dar în meciurile directe noi am fost cei care am atacat mai mult, în consecinţă apreciez că suntem cea mai ofensivă echipă din Liga 1. Din păcate, meci de meci am ratat foarte mult. Vreau să felicit echipa, jucătorii pentru efortul extraordinar susţinut de-a lungul celor 21 de etape de campionat şi trei meciuri în Cupe. Pentru că au fost meci de meci echipa ofensivă, iar pentru asta trebuie să alergi mai mult ca adversarul pentru a-l depăşi. Este de lăudat”, a declarat Gheorghe Mulţescu.

Cel care pregăteşte echipa Craiova are totuşi şi un regret pentru această primă parte a campionatului, faptul că nu se clasează acum pe primul loc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Păcat că nu ne-am încununat cu laurii de lider pentru că meritam, dar este vina noastră în primul rând că n-am reuşit, n-am avut jucători eficienţi în faţă, iar în al doilea rând un factor decisiv a fost prestaţia unor arbitri. Încercăm din iarnă să ne îmbunătăţim lotul, cu accent pe eficienţă şi astfel să avem rezultate şi mai bune“, a mai spus Mulţescu.

CSU Craiova a încheiat meciurile oficiale din acest an cu o remiză pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-0, în clasament aflându-se la finalul primei jumătăţi a sezonului pe locul patru, cu 37 de puncte.

 

Politica