vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spectacol de lumini, la Slatina

Primăria municipiului Slatina anunță că instalația de iluminat festiv de iarnă de pe raza orașului va fi pusă în funcțiune în seara de Sfântul Nicolae – 6 decembrie, orele 17.00. Pentru a însufleți atmosfera specifică Sărbătorilor de Iarnă au fost achiziționate: 1 buc. brad înalt de zece metri (valoare: 700 lei), bannere cu leduri, figurine de stâlpi, șiruri luminoase cu leduri, arcade luminoase 3D cu efect curgător, cercuri suspendate 2D cu efect dinamic și baghete luminoase, țurțuri luminoși în culorile alb ”rece”, baghete curgătoare, fântână arteziană 3D statică (1 buc.), fântâni arteziene 3D cu efect curgător (2 buc.), precum și ornamente pentru bradul anterior menționat – globuri în diverse culori, fulgi de zăpadă, stele etc.

Noile ornamente pentru iluminatul festiv de iarnă au fost montate pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, precum și pe străzile Libertății, Primăverii, Cornișei, Ecaterina Teodoroiu, în vreme ce vechile ornamente au fost amplasate pe strada Crișan și bulevardul Nicolae Titulescu. Valoarea ornamentelor decorative de iarnă achiziționate în acest an se ridică la cca. 790.000 lei fără TVA.

Precizăm că punerea în funcțiune a iluminatului festiv de iarnă va fi urmată de un program special de colinde ce se va desfășura pe Esplanadă și care va fi susținut de către Palatul Copiilor ”Adrian Băran” din municipiu, program ce se va derula între orele 17.00 – 19.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica