duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A încercat să dea mită pentru a nu i se întocmi dosar penal

În noaptea de 04/05.12.2016, în jurul orei  0200 , o echipă de agenţi de siguranţă publică din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, compusă din agent şef adjunct de poliţie JUDEŢ TUDOR şi agent de poliţie ANDREI IONUŢ, a oprit în trafic, pe strada Nicolae Romanescu, un autoturism la volanul căruia a fost identificat N.I., de 17 de ani, din comuna Lipovu, Dolj. În autoturism, pe scaunul dreapta faţă, fiind identificat și C.MARIUS, 23 de ani, din aceeași localitate.
Cele două persoane au fost conduse la sediul secției de poliție, iar pe timpul deplasării, cât și în unitate, au încercat să ofere, în mod explicit, celor doi poliţişti sume de bani pentru a nu întocmi dosar penal pe numele minorului de 17 ani.
Cei doi polițiști au informat de îndată conducerea inspectoratului și au sesizat ofițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând cu întocmirea documentației specifice infracțiunii constatate.
Între timp, echipă operativă, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, s-a deplasat la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova unde i-a prins în flagrant pe cei doi suspecți în timp ce ofereau poliţiştilor suma de 131 lei şi un telefon mobil pentru a renunța la întocmirea actelor premergătoare începerii urmăririi penale.
În cauză se continuă investigațiile sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducereşi dare de mită, urmând ca la finalizarea investigațiilor să fie dispuse măsurile legale.
IPJ Dolj
spot_img
spot_img

Politica