miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Operele lui Brâncuşi, monitorizate video

Un sistem de supraveghere video performant va fi montat de autorităţile locale în zona operelor lui Constantin Brâncuşi, din municipiul Târgu Jiu.

În momentul de faţă, la Masa tăcerii, Poarte sărutului şi Coloana fără sfârşit există camere web care transmit live pe internt imagini de la cele trei opere de artă renumite în toată lumea, informează adevărul.ro.

Licitația pentru noul sistem de supraveghere video va fi lansată până la sfârşitul anului, iar investiția este estimată la 59.000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova


„Centrul Brâncuşi, deja, are alocate sumele necesare către Serviciului de Investiţii al Primăriei Târgu Jiu pentru a începe montarea camerelor de supraveghere în jurul operelor. Este un proiect care, conform legii, trebuie aprobat şi de Poliţie şi de alte instituţii ale statului. Urmează ca până la finele anului să aibă loc licitaţia şi să înceapă montarea, este un proiect destul de greoi fiindcă nu poţi să tragi fire prin tot Parcul Coloanei, este mai greoi. Se va merge pe camere care focalizează, camere care se învârt la 180, 360 de grade şi care vor fi legate cel puţin în dispeceratul Poliţiei Locale”,

a declarat, pentru sursa citată, Adrian Tudor, viceprimar al municipiului Târgu Jiu.

Politica