vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liviu Dragnea: „Împreună, îndrăznim să credem în România!“

 

Preşedintele PSD expune viziunea social-democrată pentru dezvoltare în următorii patru ani şi principalele ei atuuri: măsuri concrete, proiectate de oameni cu experienţă în guvernare, vor fi aplicate de exponenţii unui partid care a dovedit că ştie să crească România.

Reporter: Care este principiul de bază al Programului de guvernare pe care îl propune PSD?

Liviu Dragnea: Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

România are un potenţial uriaş de a dezvolta economia în zona de IT, în agricultură, în industria manufacturieră, în industria auto sau alimentară. Cu toate acestea, pentru mulţi români această perspectivă este încă îndepărtată. Sunt regiuni în care sărăcia şi accesul nemulţumitor la educaţie şi sănătate fac grea viaţa românilor. Încă prea mulţi români trăiesc de la o lună la alta, pentru că nu le ajunge salariul. Românii merită mai mult!

R: Ce înseamnă, în viziunea PSD, apartenenţa la clasa de mijloc? În ce se traduce ea, pentru români?

L.D.: Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc, adică mai mulţi români cu slujbe bine plătite, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi banii pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor, pentru a face parte din clasa mijlocie.

R: Care sunt argumentele că acest program de guvernare va putea fi implementat cu succes?

L.D.: Am arătat că ştim să guvernăm, că ştim să creştem România. PSD a reuşit să ridice România de fiecare dată. Guvernarea noastră a pregătit accesul României în Uniunea Europeană. Mai târziu, în guvernarea 2012-2015, am reuşit să readucem România pe creştere economică şi să creştem nivelul de trai al românilor. Salariile şi pensiile au crescut, România a ieşit din criza economică, spitalele au fost redeschise, şcolile au fost modernizate. De aceea, sunt convins că programul nostru de guvernare prezintă cele mai bune soluţii pentru nevoile oamenilor.

Îi invit pe toţi să citească propunerile pe care PSD le-a adresat românilor. Sunt proiecte realizate de oameni cu experienţă în guvernare, care au muncit pentru a creşte nivelul de trai al românilor. Sunt proiecte pentru un viitor mai bun pentru români. Împreună, îndrăznim să credem în România!

 

 

Comandat de PSD Dolj, CUI mandatar financiar 11160007. Executat de SC Inter Regional Media SRL – D

Politica