vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Dolj continuă lucrările la spitalul județean

Consiliul Judeţean Dolj a atribuit şi contractul privind reparaţiile curente la etajul IX al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, mai exact cele pentru Clinicile de ORL copii, Chirurgie pediatrică, Chirurgie toracică, Diabet, Neurologie şi Endocrine.

Contractul a fost adjudecat la valoare de 1.562.518,41 de lei fără TVA de către SC Dofloni SRL din comuna doljeană Melineşti, faţă de valoare estimată de către Consiliul Judeţean Dolj, de 2.583.713 lei fără TVA. Pentru acest contract, fuseseră depuse nu mai puţin de 12 oferte.

În cadrul contractului se vor executa lucrări de reparaţii curente la construcţii (demontat placaje faianţă, plafoane, pardoseli, tâmplărie, vopsitorii ulei; realizat placaje faianţă, gresie; reparaţii tencuieli interioare; glet ipsos; zugrăveli superlavabile; montat protecţii pereţi pe holuri şi saloane; montat protecţii colţuri la pereţii holurilor; montat mână curentă pentru trafic intens; vopsitorii cu email alchidic ale pereţilor holului din faţa lifturilor, montat tâmplarie PVC cu geam termopan şi vitrine din PVC cu geam termopan şi geam armat, după caz; pardoseli calde covor PVC antistatic, antiseptic şi covor PVC cu inserţie de carbură de siliciu pentru holuri), dar şi reparaţii curente la instalaţii electrice, sanitare, termice.
În momentul de faţă, CJ Dolj nu mai are în desfăşurare nicio licitaţie pentru reparaţii curente la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, toate contractele licitate fiind atribuite. Singurul rămas este cel care priveşte lucrările suplimentare de la Ambulatoriul de specialitate al unităţii sanitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica