Conecteaza-te cu noi

Alegeri

ALDE DOLJ: ROMÂNIA TREBUIE CONDUSĂ DE UN GUVERN REZULTAT, EXCLUSIV, DIN VOTUL CETĂTENILOR

Publicat

pe

ALDE Dolj îşi exprimă îngrijorarea faţă de înmulţirea semnalelor care vorbesc despre nerespectarea votului cetăţenilor de la alegerile din 11 decembrie.

Situaţia de confuzie de la Autoritatea Electorală Permanentă, generată în plină campanie electorală, eschivele preşedintelui, campania de manipulare organizată în jurul ”premierului-salvator” Cioloş, vehicularea numelui doamnei de fier a FMI ca posibil premier în cazul eşuării planului Cioloş-PNL, toate acestea ridică temeri asupra corectitudinii organizării alegerilor şi asupra respectării votului popular.

ALDE vrea ca democraţia în România să fie la zi, nu la seral sau la fără frecvenţă!

Înţelegem disperarea PNL şi a preşedintelui când văd sondajele de opinie. Românii spun clar în marea lor majoritate: România merge într-o direcţie greşită (75% dintre români consideră asta), ţara are nevoie de un nou guvern în jurul PSD-ALDE.

Cerem partidelor, guvernului şi şefului statului maximă responsabilitate în gestionarea acestor alegeri şi a rezultatului acestora.

România nu are nevoie de o criză politică. ALDE nu vrea o criză politică. Afirmăm însă cât se poate de clar: dacă votul din urne al cetăţenilor nu este respectat noi nu excludem posibilitatea să cerem alegeri anticipate. Nimic nu trebuie să fie deasupra legii! Nimic nu trebuie să fie deasupra voinţei alegătorilor români!

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

 

Comandat de ALDE Dolj, CUI mandatar financiar 11160008. Executat de SC INTER REGIONAL MEDIA SRL-D

© 2021. Toate drepturile rezervate.