joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Dolj. Bilanț după vijelie

În urma fenomenelor meteo periculoase de vânt puternic, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină la mai multe situaţii de urgenţă după cum urmează:

► Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit la 11 situaţii de urgenţă astfel:

  • 4 intervenţii pentru degajare copaci în municipiul Craiova, străzile I. D. Sârbu, Împăratul Traian, Ştirbei Vodă şi Sadu, căzuţi pe conductă gaze, acoperiş casă, reţele electrice şi reţele de telefonie.

  • 6 intervenţii pentru degajare acoperişuri în municipiul Craiova, străzile Brestei, Nicolae Titulescu (2), C-tin Argetoianu, Maramureş şi Lămâiţei, căzute carosabil, trotoar pietonal şi autoturisme. În urma prăbuşirii acoperişurilor au fost surprinse şi două autoturisme.

  • pe str. A. I. Cuza, s-a acţionat pentru degajarea unui corp (giurgiuvea) desprins dintr-o fereastră la o clădire.

► Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit la 5 situaţii de urgenţă astfel:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • 4 intervenţii pentru degajare copaci în municipiul Craiova, străzile Ion Augustin, Fermei, Împăratul Traian şi Ludovic Mrazer, căzuţi pe reţele electrice de joasă tensiune, acoperiş casă, anexă gospodărească şi parte carosabilă.

  • 1 intervenţie pentru degajare unui acoperiş (tablă smulsă) în municipiul Craiova, str. A. I. Cuza de pe clădirea Universităţii din Craiova.

► Secţia Pompieri Craiova a intervenit la 4 situaţii de urgenţă astfel:

– în mun. Craiova, bdul Tineretului nr.13, pentru repunerea în poziţia iniţială a unei vitrine confecţionată din geam şi tâmplărie aluminiu la un magazin de desfacere, proprietatea lui R.F.

– pe str. Gorunului, bl.141B, sc.2, s-a intervenit pentru decopertarea izolaţiei din polistiren de pe faţada blocului pe o suprafaţă de cca. 60mp, proprietatea lui B. C.

– pe str. Alexandru Buia, nr.7, bl.147A, sc.1, pentru înlăturare elemente de construcţie (cărămizi ornamentale) căzute pe un autoturism.

– pe bdul Tineretului, bl.80A, sc.1, pentru degajarea unui acoperiş prăbuşit pe cinci autoturisme.

ISU Dolj

Politica