La judecată pentru dare de mită

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au trimis în judecată un bărbat care a încercat să dea șpagă unui polițist pentru a nu îi întocmi dosar penal. Acesta a fost prins beat la volan.

La data de 03.11.2016, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție au finalizat cercetările iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului R.I. pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, anunță Poliția Vâlcea.

În fapt, la data de 15.07.2016, în timp ce inculpatul R.I. conducea un autoturism pe o stradă din jud. Vâlcea, a fost depistat de un echipaj de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea conducând sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere. Cu ocazia discuțiilor purtate cu agentul de poliție care întocmea documentele cu privire la faptele constatate, inculpatul R.I. i-a promis acestuia suma de 100 euro pentru a nu întocmi documentele respective și pentru a nu lua măsuri împotriva sa, propunere refuzată în repetate rânduri de polițist”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Agentul de poliție a sesizat ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Vâlcea care au procedat la efectuarea de cercetări, în acest caz.

 

Populare

Recomandări

Sondaj CURS: Partidul Dianei Șoșoacă se apropie de pragul electoral

Partidul Social Democrat își păstrează intenția de vot de...

Arabii plătesc 2,3 milioane de euro, în total, pentru instalarea lui Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a plecat de la CSU Craiova, pentru...

Craiova sub ape! Dezastru în oraș

Râuri pe străzi. Inundații în case și apartamente. Copaci,...

Un microbuz cu migranți, înmatriculat în România, accident la Budapesta

Un microbuz alb cu număr de România a fost...