joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinul rămâne în frig! Gherghe se enervează şi rupe tăcerea!

 

Severinenii mai au de aşteptat până vor primi căldură în apartamente şi asta deoarece, aşa cum Jurnalul Olteniei v-a informat deja, firma care a pierdut licitaţia a depus contestaţie, iar procedura de reluare a furnizării căldurii va fi amânată.

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Marius Screciu a venit cu noi explicaţii referitoare la această problemă.

,,Din punctul primăriei şi administraţiei locale, am fi fost pregătiţi ca în 7-10 zile să asigurăm agentul termic pentru şcoli şi spitale urmând ca în 14 zile să asigurăm pentru întreg oraşul. Firma care a pierdut a contestat, iar ceea ce este dureros şi neloial este că acea firmă este exact firma care ar fi trebuit ca, la 1 noiembrie, printr-un grafic asumat, să asigure agentul termic în Dr. Tr. Severin. Vorbim de firma Alfa Ground care a câştigat licitaţia de asigurare a agentului termic din noua sursă. Nu au reuşit să termine şi mai mult decât atât, încearcă să pună beţe în roate alternativei găsite de Primăria Severin pentru a asigura agentul termic”, a explicat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Firma care a contestat legal licitaţia este Alfa Ground Solutions. Perioada de soluţionare a cauzei  va fi împinsă  cel târziu până la sârşitul lunii noiembrie. „Eu admit că dacă ei continuă să meargă la maximum,  mai durează între 10 şi 12 zile până se va da o decizie definitivă. Coroborat cu cele 10 zile pe care noi le-am avansat, înseamnă cel puţin 20 de zile în care Severinul nu va avea căldură”, a mai declarat primarul Severinului, Marius Screciu.

Gherghe avertizează: ,, Voi informa eu populaţia”!

După câteva zile în care toate privirile şi acuzaţiile au fost îndreptate către el, după ce s-a auzit că Alfa Ground  încurcă situaţia furnizării agentului termic în municipiu, fostul primar Constantin Gherghe se enervează şi rupe tăcerea pe contul său de Facebook. Fostul  primar al municipiului, Constantin Gherghe  s-a săturat probabil să fie arătat cu degetul pentru că nici acum nu este căldură în apartamente, case, şcoli şi spitale. El nu numai că lasă de înţeles că nu are nicio vină şi că e folosit ca pretext într-un posibil război politic, dar avertizează clar că ştie nişte lucruri pe care ar putea să le spună şi atunci va fi deranj mare . „Voi informa eu populaţia cine şi unde a greşit. Chiar doriţi asta?”, scrie fostul primar pe Facebook.

Gherghe:  „Opriţi dezinformarea!”

Iată mesajul integral al fostului primar Constantin Gherghe: Stimabililor, opriţi-vă cu dezinformarea şi diversiunea pentru că severinenii nu sunt naivi precum  credeţi dumneavoastră. Sau vă consideraţi domniile voastre nişte deştepţi? Nici una, nici alta. Voi credeţi că puteţi deturna adevărul? Nu veţi reuşi, chiar dacă o faceţi din banii acelora pe care îi minţiţi. Nu de alta, dar le creaţi iluzia că poporul vă crede, iar mai marii oraşului şi judeţului consideră că se pot „spăla pe mâini”. Decât să căutaţi scuze stăpânilor cărora le pupaţi mâna, mai bine făceţi-i responsabili să găsească soluţii. Altfel voi informa eu populaţia cine şi unde a greşit. Chiar doriţi asta? Aţi uitat că eu, pentru neîmpliniri la Primărie, nu vă plăteam să îmi găsiţi scuze, ci îmi asumam răspunderea. Dau acelaşi sfat şi celor care nu au curajul să o facă, acesta este mesajul dur postat pe pagina sa de socializare, vineri, în jur de ora 13.00, de către fostul primar al municipiului, Constantin Gherghe.

Politica