luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a uitat portofelul cu bani în taxi. L-a primit, însă, înapoi

Un doljean din Afumaţi şi-a uitat, marţi, într-un taxi un portofel în care avea 5.000 lei şi mai multe acte. Taximetristul, un craiovean de 50 ani, a găsit portofelul pe bancheta din spate a maşinii şi l-a predat poliţiştilor de la Secţia 3.

Taximetristul, Luigi Unguritu, le-a spus poliţiştilor că ultimul client probabil şi-a pierdut portofelul, acesta coborând din taxi în cartierul Valea Roşie. Deşi l-a căutat în zona respectivă, craioveanul nu a reuşit să îl găsească şi a hotărât să predea bunurile găsite poliţiştilor.

În portofel, pe lângă cei aproape 5.000 lei, se aflau şi actele barbatului, identificat ca fiind VICU GEORGEL ALIN, 36   de ani, din Afumaţi, judeţul Dolj. Și acesta din urmă a povestit dezamăgirea pe care a avut-o atunci când a observat că nu îşi găseşte portofelul, însă a recunoscut că a fost optimist, considerându-se o persoană, de obicei, norocoasă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc la sediul Secţiei 3 Poliţie unde doljeanul neatent şi-a recuperat bunurile rătăcite şi totodată a ţinut să îi mulţumească craioveanului cu inima mare care nu s-a gândit să îşi oprească banii pentru propriile cheltuieli.

Poliţiştii craioveni l-au felicitat cu bărbatul de 50 de ani şi acesta urmează să se întâlnească şi cu inspectorul şef, Cms Șef dr. Constantin Nicolescu care îi va înmâna o diplomă de onoare pentru simţul civic de care a dat dovadă.

Sperăm ca în activităţile zilnice pe care le desfăşurăm să întâlnim astfel de persoane, iar taximetristul de astăzi să fie un exemplu de urmat pentru toată lumea”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

 

Politica