vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jaf la „Bibescu”

Trei vâlceni au fost prinşi furând motorină de la un autotren aflat în curtea liceului craiovean „Gheorghe Bibescu”

Trei tineri din comuna vâlceană Tetoiu au fost prinşi, luni seara, furând motorină şi acumulatori auto de la un autotren parcat în curtea Liceului „Gheorghe Bibescu” din Craiova. Un alt suspect a reuşit să fugă.

În noaptea de 10.10.2016, ora 22.45, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, persoane necunoscute, sustrag bunuri de la un autotren din curtea unui liceu craiovean. În temeiul sesizării la faţa locului au fost dirijate patrulele de siguranţă publică aflate în serviciu şi echipa operativă, astfel că au fost depistaţi şi identificaţi P.MARIUS, de 20 ani, T.IONELA, 25 ani, şi P.P., de 16 ani, toţi din comuna Tetoiu, judeţul Vâlcea, iar în autoturismul cu care se deplasau au fost găsite un acumulator auto şi un bidon cu 20 litri de motorină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele investigaţii a rezultat că bunurile găsite în autoturism au fost sustrase de la autotrenul parcat în curtea liceului cu puţin timp înainte să ajungă echipajele de poliţie. De asemenea, lângă gardul unităţii şcolare a fost găsit un alt acumulator auto, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tânărul de 20 de ani a sustras cei doi acumulatori auto şi cei 20 litri de motorină împreună cu un alt tânăr rămas neidentificat, ce nu a fost găsit de poliţişti.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 2.000 lei, a fost recuperat în totalitate prin restituirea bunurilor sustrase, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Poliţiştii craioveni continuă cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale şi prinderea tânărului care a reuşit să fugă.

 

Politica