vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Remiză neaşteptată la Severin

Pe Stadionul Municipal din Tr. Severin, ACS Luceafărul Drobeta a remizat, scor 2-2, cu ACS Hidro Râmnicu Vâlcea

Prima etapă a returului I n-a adus rezultatul scontat pentru ACS Luceafărul, care a obţinut doar un punct din confruntarea cu echipa pe care o învingea cu 4-0, în runda inaugurală a seriei a X-a a Campionatului Naţional de fotbal rezervat juniorilor republicani B. Partida de la malul Dunării a avut alt scenariu şi s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, deşi tot severinenii au fost cei care au controlat jocul. Surprinzător, oaspeţii au deschis scorul prin Andrei Iana (‘30), Robert Albuşel (‘31) şi Ștefan Pătraşcu (‘46) au întors rezultatul, dar Alexandru Bădică (60) a adus un punct nesperat vâlcenilor.

Un rezultat care nu reflectă realitatea din teren. Oaspeţii au dat două goluri din două ocazii, noi am ratat enorm, inclusiv un penalty, la 0-0, prin Albuşel. Suferim în continuare la finalizare”, a spus Alex Sitaru, managerul clubului Luceafărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pregătită de Daniel Ispas, echipa severineană a jucat în formula: V. Pavel (‘41 Napu) – Bîcleşanu (‘ 41 Tunsoiu), Berceanu (‘41 Bosoancă), Pătraşcu, Cojocaru (‘52 Schinteie), Mohora, Albuşel, Habet, Moescu, Rădulescu (‘59 Pîslea), Răducăniţa. De partea cealaltă, antrenorul Emil Popescu i-a trimis în teren pe: Păuşescu – D. Boldu (‘66 Drăgan), M. Boldu (‘53 A. Ilie), Niţu, Moţoiu, Iana, Anton (‘41 Pîşloiu), Lazăr (‘64 Cătuşanu), Crangă, Bădică, Duca (‘50 Diaconescu). După acest rezultat, ACS luceafărul a urcat pe locul 4, cu 8 puncte, iar ACS Hidro a rămas pe poziţia a şasea, penultima, cu doar 4 puncte.

 

Politica