joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au trecut de Piteşti

Baschetbaliştii craioveni şi-au securizat prezenţa în sferturile de finală ale Cupei României, după ce s-au impus în faţa lui BCM U Piteşti şi în partida retur, disputată, miercuri seara, în Sala Polivalentă din Craiova. Formaţia pregătită de Vuksanovic a trecut cu scorul de 81-74 de gruparea argeşeană, începutul meciului aparţinând oaspeţilor care au câştigat primul sfert la pas cu 22-14, apoi craiovenii nu au mai lăsat meciul din mână, impunându-se, pe sferturi, cu 13-12, 24-17 şi 30-23. Victoria a fost una clară pentru SCM U Craiova, care astfel a avansat în competiţia eliminatorie. În meciul retur cu BCMU Piteşti, a debutat şi noul jucător al echipei craiovene, Baris Aktas, care la finalul meciului a declarat că se simte foarte bine în colectivul de la Craiova.

Primul meci, prima victorie, prima calificare pentru mine la Craiova. Deşi sunt de câteva zile aici, colegii, antrenorii şi suporterii m-au făcut să mă simt foarte bine. Vom munci cât se poate de mult să ajungem în Final Four-ul Cupei României”, a spus Baris Aktas.

Colegul său de echipă, Iuri Fraseniuc a afirmat că aducerea acestuia în lot ajută mult echipa şi a mulţumit fanilor prezenţi la jocul de miercuri seara pentru atmosfera creată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vreau să mulţumesc publicului, care a fost fantastic în această seară şi ne-au încurajat frenetic. Este foarte important că am arătat caracter şi am revenit după ce am fost conduşi. Ne ajută foarte mult venirea lui Aktas şi vom câştiga numai când vom evolua cu determinare”, a declarat jucătorul Craiovei.

SCM U Craiova va întâlni acum în Liga Naţională BC SCM Timişoara, în deplasare, săptămâna viitoare pe 11 octombrie.

BASCHET MASCULIN, CUPA ROMÂNIEI, TURUL I, MANȘA A II-A, CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ, 5.10.2016, 18:00

S.C.M. „U” CRAIOVA – B.C.M.U. PITEȘTI 81-74 (14-22, 13-12; 24-17, 30-23)

În tur: B.C.M.U. PITEȘTI –  S.C.M. „U” CRAIOVA 77-81

S.C.M. „U” CRAIOVA:  Abrams (16 p.), Aktas (9 p.), Fraseniuc (11 p.), Marinovic (15 p.), Paul (11 p.), Gavrilă, Popa (7 p.), Solopa (7 p.), Sepa (5 p.).

Antrenori:  Dragan ALEKSC, Vladimir VUKSANOVIC

Voleibaliştii pleacă în Bulgaria

Formaţia pregătită de Dănuţ Pascu va participa în acest weekend la un nou turneu de pregătire. În perioada 7-9 octombrie, are loc în Bulgaria, la Dupnitsa, o competiţie amicală la care va lua parte şi echipa masculină de volei a SCM U Craiova, alături de două formaţii din Bulgaria, Marek Union Ifkoni şi Pirin Razlog, precum şi o grupare greacă, Iraklis Thessaloniki.

Politica