sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Educatoare acuzată că a bătut o fetiţă în vârstă de patru ani

O educatoare din judeţul Dolj este acuzată că a lovit peste faţă o fetiţă, în vârstă de patru ani, producându-i leziuni. IPJ Dolj şi ISJ fac verificări.

Fetiţa este din satul Fântâna Banului, comuna Cetate. Ea ar fi fost bătută de educatoare joi, în timpul orelor. Tatăl copilei a observat, când fata a ajuns acasă, că era vânătă pe faţă.

„Joi, pe la 11.30, fratele meu a mers să îşi ia fetiţa de la grădiniţă. Iniţial nu a observat nimic, fetiţa având părul lung, dar când a ajuns cu ea acasă i-a arătat tatălui că este lovită la ureche şi pe faţă. A povestit că i-a zis doamna educatoare să nu spună nimănui. Era vânătă pe faţă, iar la urechiuşă avea sânge”, povesteşte mătuşa fetei, Simona Chiţu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceasta a mai spus că educatoarea s-ar comporta urât cu toţi copii.

Tatăl fetei a dus-o pe micuţă la spital, apoi a mers la poliţie şi la directoarea şcolii unde a sesizat cele întâmplate.

Poliţiştii doljeni fac acum verificări în acest caz. „A fost depusă o sesizare cu privire la faptul că fetiţa de 4 ani a fost lovită de educatoarea de la grădiniţă şi se fac verificări pentru a se stabili dacă cele sesizate corespund realităţii. În funcţie de rezultatul anchetei se vor lua măsurile legale în consecinţă”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

O anchetă desfăşoară şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.

„S-a consituit deja o comisie să vedem dacă acuzaţiile sunt adevărate sau nu. După ce comisia îşi va încheia activitatea, dacă se impune se vor lua măsuri. Doamna educatoare spune că nu s-a întâmplat absolut nimic”, a precizat Nicoleta Liţoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj.

sursa foto: adevarul.ro

Politica