joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IPJ Dolj: Poliţiştii rutieri din nou în acţiune

Duminică, 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene, împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi al formaţiunilor rutiere din județul Dolj au organizat și executat o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere cauzate pe fondul încălcării regimului legal de viteză.
Polițiștii rutieri au acționat pe drumurile naționate și europene din Dolj, dar și principalele artere rutiere din municipiul Craiova, totodată urmărindu-se și conștientizarea conducătorilor auto și a participanților la traficu cu privire la importanța respectării regulilor de circulație și adoptarea unei conduite preventive în conducere.
Ca urmare a abaterilor constatate polițiștii rutieri au aplicat, în doar câteva ore, 124 sancţiuni contravenționale, dintre acestea 80 fiind șoferilor care au încălcat viteza legală. Valoarea sancțiunilor depășește 29.000 lei, iar în 7 situații întâlnite în trafic, polițiștii rutieri au luat măsura complementară de reținere a permiselor de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Politica