Cauza morții lui Ioan Gyuri Pascu

Cauza morții lui Ioan Gyuri Pascu a fost afecțiunea de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexisten, a declarat marți Salem Abdo, directorul medical al Institutului Național de Medicină Legală, pentru News.ro.

Decizia efectuării necropsiei efectuate marți de către medicii legiști pentru a stabili cauza decesului lui Ioan Gyuri Pascu a fost luată de familie și medicii legiști, luând în considerare vârsta actorului.

„A fost adus la INML. Nu în toate cazurile decesele care s-au produs acasă sunt aduse la INML. În acest caz a fost o decizie comună a familiei şi legiştilor, având în vedere vârsta tânără a artistului”, a spus directorul medical al INML.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Artistul a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator la 55 de ani, luni dimineață, în locuința sa din capitală. În 2010 suferise un accident vascular cerebral, recuperându-se la Spitalul Universitar din București.

Trupul neînsuflețit va fi depus marți, începând cu ora 15:00, la cimitirul Bellu Ortodox. Înmomântarea va fi vineri, la cimitirul din orașul său natal Agnita, județul Sibiu.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Moscova a fost atacată cu drone

Capitala Rusiei a fost atacată marți dimineața cu drone,...

Dincă, condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare

Gheorghe Dincă a fost condamnat, definitiv, de Curtea de...

Noaptea, ca hoții! Gutău reconvoacă, de îndată, CL pentru podul necesar afacerilor familiei!

Ședință ordinară mamut a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, marți,...

”Ziua Internațională a Copilului”, în Pădurea Crihala

Structurile Ministerului Afacerilor Interne din Mehedinți, pompieri, jandarmi, polițiști...