sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii între 4 şi 10 ani, beneficiari ai unei lecţii de educaţia rutieră

Aproximativ 200 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani au luat parte la o lecţie interactivă de circulaţie rutieră, susţinută de poliţiştii rutieri doljeni sâmbătă, 24 septembrie a.c., între orele 11.00-12.00. Acţiunea s-a desfăşurat în acelaşi timp în spaţii special amenajate din parcările celor 4 magazine Lidl din Craiova, dar şi în vecinătatea magazinelor Lidl din toată ţara.

“Activitatea a urmărit sensibilizarea și conștientizarea participanților la trafic și opiniei publice cu privire la importanța educării corecte a micuților cu privire la respectarea regulilor  de circulatie în scopul prevenirii accidentelor rutiere în care sunt implicați copiii.

Prima parte a lecției de educație rutieră a fost reprezentată de secțiunea teoretică, în care cei mici au aflat toate informațiile despre semnele de circulație, ce înseamnă fiecare, dar și cât de important este să fie atenți la trafic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cea de-a doua parte a cuprins o sesiune interactivă, unde copiii au fost invitați să aplice cunoștințele proaspăt dobândite, printr-un joc de circulație rutieră în cadrul unui orășel miniatural”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Dolj.

Sfârşitul evenimentului a adus premii pentru micuţii participanţi.

Politica