vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cutremur la Craiova. Solidaritate, pe Facebook

Mulți dintre craioveni au resimțit puternic cutremurul de 5,3 grade pe scara Richter produs noaptea trecută în Vrancea. Au fost treziți din somn de vuiet și s-au speriat atunci când paturile s-au zdruncinat. Și de această dată, rețeaua de socializare facebook a fost cea prin care craiovenii și-au împărtășit experiența.

Am căutat pe toate posturile tv, pe site-urile agențiilor nu am găsit nimic despre cutremur. Așa că am postat pe facebook ce am simțit și alți craioveni au comentat și ei, a căutat fiecare informații pe unde a știut și ni le-am împărtășit. Pe mine m-a trezit din somn un vuiet puternic. M-am dus la geam și nu am văzut nimic. Apoi m-am așezat pe pat, am simțit că s-a mișcat puțin. M-am uitat la lustră, nu se mișca. După puțin timp a început să se zdruncine rău patul și lustra. M-am speriat, m-am îmbrăcat și am așteptat. Mi-era teamă să nu mai fie vreo replică,” ne-a povestit o craioveancă, care locuiește într-un bloc din zona Craiovița Nouă, la etajul 2.

Cutremurul s-a simțit și la case, în Brestei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne-am trezit din somn când a început să se miște patul. Ne-a fost frică să ieșim afară. Bine că nu a fost mai rău,” a spus o craioveancă.

Deși mulți s-au speriat, niciun craiovean nu a sunat la 112 și nici la telefonul cetățeanului.

Cutremurul s-a produs la orele 02.11, la șapte kilometri vest de comuna Nereju, județul Vrancea, la o adâncime de 88,3 kilometri.

Politica