sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliştii vor victoria, cu orice preţ, împotriva echipei BCM Baia Mare

Echipa craioveană masculină de baschet a început campionatul într-o manieră negativă, pierzând categoric în deplasarea de la CSU Sibiu, iar acum vrea să se revanşeze în cadrul meciului din etapa a doua, ce va avea loc astăzi (n.r vineri). SCM U Craiova va primi vizita formaţiei BCM Baia Mare, începând cu ora 19.00 în Sala Polivalentă din Craiova. Adversara echipei craiovene de astăzi, care a promovat în acest sezon în Liga Naţională masculină de baschet, a fost învinsă în prima rundă de Steaua CSM Eximbank cu scorul de 102-76. În mod normal, echipa băimăreană ar trebui să fie o pradă uşoară pentru formaţia olteană, care este motivată să câştige acest meci, mai ales că este primul din acest sezon în faţa propriilor suporteri.

Nu cunoaştem multe lucruri despre Baia Mare, dar vom juca acasă şi trebuie să ne impunem. Încă nu s-a omogenizat lotul, întrucât doar eu şi Damian am fost în echipă şi în sezonul trecut, dar sunt convins că, în câteva săptămâni, vom arăta mult mai bine în teren. Ca şi anul trecut, obiectivul nostru va fi calificarea în play-off, dar eu sunt convins că putem termina pe locurile 5, 6”, a declarat unul dintre jucătorii Craiovei din vechea gardă, Florin Popa.

Altfel, americanul Abrams Jamar speră că echipa îşi va lua revanşa după înfrângerea de la Sibiu: „După eşecul de la Sibiu, trebuie să ne luăm revanşa şi să ne impunem pe teren propriu cu Baia Mare. Aştept acest joc, să văd susţinerea publicului din Craiova. Am auzit că spectatorii îşi încurajează foarte mult echipa şi sper să văd acest lucru şi în meciul cu Baia Mare”, a afirmat jucătorul originar din SUA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica