vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova caută administrator public

Primăria Craiova a scos la concurs postul de administrator public, după cum Jurnalul Olteniei anunţa în urmă cu aproximativ două luni. Acesta se va desfăşura în trei etape, iar cei care au, printre altele, studii superioare de lungă durată sau experienţă de minimum trei ani în administraţia publică locală se pot înscrie pentru a face ceva pentru municipiu.

Primăria Craiova caută cel de-al treilea administrator public pentru municipiu, din anul 2012, de la înfiinţarea postului. Conform site-ului www.primariacraiova.ro/ (secţiunea Informaţii publice – Posturi publice vacante), cei care doresc să se înscrie trebuie să îndeplinească anumite condiţii specifice. Printre altele, ei trebuie să fi absolvit studii superioare de lungă durată şi să aibă o experienţă de minimum trei ani în administraţia publică locală. Întreaga listă de condiţii generale şi specifice, precum şi documentele necesare la înscriere pot fi consultate pe site-ul Primăriei Craiova.

Prima etapă a concursului, cea de selecţie a dosarelor, se va desfăşura între 3 şi 4 octombrie, cea de-a doua între 12 şi 13 (analiza proiectelor de management), iar a treia etapă cea de interviu, va fi stabilită ulterior. Dosarele de înscriere şi proiectele de management se vor depune până cel târziu în data de 30.09.2016, ora 16.30, la sediul Primăriei Municipiului Craiova din str. Al. I. Cuza, nr. 7.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Postul de city-manager a fost înfiinţat, la Craiova, în primul mandat al primarului Lia Olguţa Vasilescu. Mai exact, Gheorghe Nedelescu, actual consilier local, a fost primul administrator public al Băniei, începând cu luna iulie 2012. Postul a rămas vacant atunci când Nedelescu a plecat, la finele anului 2014, ca director în cadrul Complexului Energetic Oltenia şi a fost din nou scos la concurs. La a doua strigare, ca şi la prima nu s-a prezentat nimeni, postul a fost ocupat, în februarie 2015, de Radu Preda, fost director al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova şi al Regiei Autonome de Transport Craiova, actualmente inculpat în Dosarul Faţada alături de primarul Lia Olguţa Vasilescu. De altfel, Preda a fost şi singurul care s-a înscris la concurs. După alegerile locale din 5 iunie, postul a rămas liber, mandatul încheindu-se.

Politica