luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Zi de meci pentru CSU II şi Filiaşi

Cele două formaţii vor juca în această după-amiază, prima grupare pe ”Extensiv”, iar filieşenii se vor deplasa la Piteşti.

Runda a doua din C3, programează în această după-amiază 5 jocuri, în două dintre ele fiind angrenate echipe doljene. Pe” Extensiv-Parc”, CSU II Craiova se va duela cu ”satelitul” Stelei, într-un meci în care bucureştenii îşi fac debutul în această serie. Pentru trupa lui Papură, cel care în această săptămână a împlinit 43 de ani, jocul nu va fi uşor, pentru că Steaua II este o echipă cu mulţi jucători tineri ce vor să facă pasul către echipa mare. Gruparea din Capitală s-a reînfiinţat la şase ani după ce conducerea clubului luase decizia de a renunţa la formaţia de juniori. Măsura a fost luată pentru ca Steaua să nu mai treacă prin experienţa din urmă cu câţiva ani atunci când s-a calificat în grupele UEFA Champions League, iar Becali a fost nevoit să apeleze la Gică Hagi pentru a lua juniori astfel încât să poată prezenta o echipa şi în EuropaYouth League.

Partida cu Steaua II nu are cum să fie una uşoară, pentru că această echipă care are mulţi tineri ca şi noi în lot o să încerce să joace cât mai bine şi să câştige. Ne dorim victoria pentru a face uitat acel eşec din prima etapă de la Șirineasa, şi pentru asta ne-am antrenat foarte bine toată săptămâna. Avem o echipă tânără şi dornică de a face performanţă şi sper ca la ora jocului să fim bine din punct de vedere fizic la ora jocului, să avem o evoluţie bună şi să câştigăm. Steaua II este o echipă nouă în liga a treia prea multe nu ştim despre ce jucători vor avea la dispoziţie, dar asta contează mai puţin. Oricum această serie este una puternică şi niciun meci nu va fi uşor, deci trebuie să fim foarte concentraţi la joc, pentru că şi cei de la Steaua vor veni să facă un meci bun, mai ales că este debutul lor în campionat, dar sperăm să-i blocăm şi să ne facem jocul uşor”, a declarat veteranul echipei a doua de la CSU, Ionuţ Cioinac. Tot azi, ACSO Filiaşi se va deplasa în Trivale, unde va da piept cu echipa SCM Piteşti, gruparea care este considerată principala favorită la promovare din această serie. Trupa lui Nicolae Dică, cel care şi-a studiat adversara de azi în meciul trecut de la Combinat, cu Concordia II Chiajna. În lotul gazdelor se află şi doi jucători craioveni este vorba de Ionuţ Șerban şi Ionuţ Năstăsie, aceştia fiind colegi cu Dică în perioada când evolua la Viitorul Constanţa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Podari joacă la Aninoasa

O altă echipă doljeană din C3, ACS Podari va începe mâine de la ora 17, meciurile în campionat. Cum în etapa întâi trupa lui Șoavă a avut zi de pauză, urmând să joace pe 20 septembrie restanţa cu SCM Piteşti, sâmbătă după-amiază va evolua în deplasare la FC Aninoasa. Acest joc va fi al treilea dintre cele două grupări precedentele două având loc chiar în sezonul trecut, atunci ACS Podari impunându-se, cu 2-1 pe teren propriu, şi 4-1 la Aninoasa

Liga a 3-a, a seria a 3-a, etapa a 2-a,

9 septembrie, ora 17

CSU II Craiova – Steaua II Bucureşti

ACS Mioveni II – ACS Șirineasa

Atletic Bradu – FC Voluntari II

Concordia II Chiajna – Sporting Roşiori

SCM Piteşti – ACSO Filiaşi

10 septembrie, ora 17

Urban Titu – Flacăra Moreni

FC Aninoasa – ACS Podari

FCM Alexandria va sta.

Clasament

1. Sporting Roşiori 1 1 0 0 2-1 3

2. ACS Şirineasa 1 1 0 0 2-1 3

3. FC Voluntari II 1 0 1 0 2-2 1

4. CS Mioveni II 1 0 1 0 2-2 1

5. Flacăra Moreni 1 0 1 0 1-1 1

6. Atletic Bradu 1 0 1 0 1-1 1

7. FCM Alexandria 1 0 1 0 0-0 1

8. FC Aninoasa 1 0 1 0 0-0 1

9. Concordia II 1 0 1 0 0-0 1

10. ACSO Filiaşi 1 0 1 0 0-0 1

11. Steaua II 0 0 0 0 0-0 0

12. SCM Piteşti 0 0 0 0 0-0 0

13. ACS Podari 0 0 0 0 0-0 0

14. CSU II Craiova 1 0 0 1 1-2 0

15. Urban Titu 1 0 0 1 1-2 0

spot_img
spot_img
spot_img

Politica