sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil ucis şi alţi doi răniţi, în accidente rutiere

Un copil, în vârstă de 12 ani, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de o maşină. Tragicul accident s-a petrecut, vineri, în Caracal. Copilul ar fi traversat strada prin loc nepermis, când a fost lovit de o maşină.

Echipajul SMURD Caracal a intervenit, vineri, 19 august, în jurul orei 17.00, în municipiul Caracal, la ieşirea din Caracal spre Craiova, la un accident rutier în care un pieton a fost grav rănit. Victima accidentului a fost un copil în vârstă de 12 ani. Paramedicii şi echipajul SAJ au găsit copilul în stop cardio-respirator, politraumatizat prin accident rutier. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, dar pacientul nu a răspuns manevrelor întreprinse şi a fost declarat decedat”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Alţi doi copii, răniţi la Caracal

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alţi doi copii, unul de 6 luni, altul de trei ani, au fost răniţi într-un accident rutier care s-a produs duminică dimineaţa, pe DE 70, între Caracal şi Stoeneşti.

În accident au fost implicte două autoturisme, în care se aflau şase persoane, doi minori şi patru adulţi. La faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD Caracal, dar şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă.

La CPU Caracal au fost transportate cinci victime, toate conştiente, o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu traumatism la coloana cervicală şi multiple escoriaţii; un copil, în vârstă de şase luni, cu traumatism cranio-facial; o femeie, în vârstă de 46 de ani, cu traumatism abdominal; un copil, în vârstă de 3 ani, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept (femur) şi un bărbat, în vârstă de 32 de ani, politraumatizat prin accident rutier. La faţa locului a fost asistat şi un bărbat, în vârstă de 49 de ani, cu escoriaţii la membrele inferioare, care a refuzat transportul la spital”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cei doi minori şi părinţii acestora, femeia, în vârstă de 26 de ani, şi bărbatul, în vârstă de 32 de ani, au fost transferaţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

 

Politica