joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mercur Center, AIESEC Craiova și JCI Craiova vă invită la Fashion vs Sport!

Terasa Mercur Center devine vineri, 19 august, principalul punct de atracție din centrul Craiovei! 
Cel mai modern centru comercial vă invită, între orele 18.00 și 21.00, la un maraton de shopping și activități sportive, organizate împreună cu AIESEC Craiova și Junior Chamber International Craiova.

Ne întâlnim pe terasa Mercur Center, unde vom găzdui demonstrații sportive de baschet, volei, tenis și baby fotbal. Sportivii craioveni de la echipa de baschet SCM Craiova vor fi prezenți la Mercur Center, începând cu orele 19.00 și vor acorda autografe pentru clienții centrului comercial.

Continuăm cu un flashmob internațional, alături de voluntarii străini din AIESEC, la care poți lua parte activ!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iar daca mersul pe bicicletă este una dintre pasiunile tale, atunci te așteptăm la eveniment, împreună cu prietenii și bicicletele voastre! Facem un tur al orașului, pe două roți, la Cycling Day!

Traseul este următorul: Piața Mihai Viteazul – Str. Popa Sapcă – Str. Mihai Viteazul – Str. Bibescu – Str. Brestei – Bld. Nicolae Titulescu – Str. Amaradia – Bld. Dacia – Str. Frații Golești – Bld. Carol I – Calea București – Str. A.I. Cuza – Piața Mihai Viteazul.

Startul și sosirea vor avea loc de pe terasa Mercur Center Craiova!


Facem cumpărături și profităm de promoțiile din Mercur Center, jucăm baschet, fotbal, volei, badminton, ne răcorim și ne energizăm cu meniurile de la etajul trei, bem o cafea și un fresh la cafenelele din etajul 4 și încheiem seara în forță, cu un tur pe bicicletă!, au declarat organizatorii.

Fashion vs Sport este un eveniment dedicat pasionaților de shopping și mișcare în aer liber, organizat de Mercur Center Craiova, în parteneriat cu AIESEC Craiova, JCI Craiova și DJST Dolj.

Mai multe informații găsiți pe site-ul evenimentului!

https://www.facebook.com/events/1063861460335478/

Politica