sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nu l-au uitat pe Bogdan Medrea

Trecut în nefiinţă la începutul acestui an, fostul preşedinte al CSM-ului a fost comemorat în comuna natală Măciuca, al cărei stadion îi va purta numele.

Luni a fost o zi importantă, dar şi tristă pentru sportul din Măciuca şi nu numai. Chiar într-o zi de mare sărbătoare creştină baza sportivă comunală a primit numele fostului preşedinte al clubului CSM, Bogdan Medrea, cel care a plecat în lumea celor drepţi acum şase luni. Foşti şi actuali fotbalişti, mulţi omeni de fotbal, tehnicieni sau simpli prieteni de-ai lui ”Body” au fost prezenţi la stadion pentru prima ediţie a Memorialului ”Bogdan Medrea”.

A răspuns prezent întreaga suflare sportivă de la CSM Râmnicu Vâlcea, fotbalişti, tehnicieni, staff administrativ, dar şi invitaţi speciali precum Ionuţ Stoica, Dani Iancu, Adi Codin sau Florin Costea. Cei prezenţi au avut prilejul să urmărească un meci demonstrativ între fotbaliştii care au reuşit cu Damila promovarea în Liga a 3-a şi cei care au izbutit, în sezonul imediat următor, accederea în eşalonul al doilea, acolo unde se află şi acum CSM Râmnicu Vâlcea, echipă continuatoare a grupării din Măciuca.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îmi este foarte dificil să vorbesc la trecut despre Bogdan Medrea. Avem mulţi oameni alături de noi şi asta spune multe. În această zi în care l-am comemorat Consiliul Local a dat o decizie importantă, cu avizul Prefecturii Vâlcea şi stadionul din Măciuca se numeşte acum Bogdan Medrea. El a lăsat aici amintiri foarte frumoase. De altfel, despre el se vorbeşte frumos în toată Vâlcea şi în toată România. Nu mai este alături de noi dar prin aceste manifestări încercăm să îi păstrăm vie amintirea. Memorialul ”Bogdan Medrea” va deveni o tradiţie.”, a afirmat finanţatorul echipei CSM, Dan Niţu.

La rândul său managerul, şi unul dintre bunii prieteni ai lui Medrea, Lucian Munteanu a spus: ”În acest an am trecut prin momente delicate, momente dificile, după ce l-am pierdut pe bunul nostru prieten, Bogdan Medrea. În memoria lui am încercat să organizăm cât se poate de bine acest eveniment. Stadionul din Măciuca îi poartă acum numele lui Body. Ca şi eveniment sportiv, am încercat să-i ducem pe majoritatea băieţilor care au contribuit la performanţele comunei şi, de ce nu, ale judeţului şi mă refer aici la promovarea echipei din liga a patra în liga a 3-a şi apoi succesiv în eşalonul al doilea.”

Cucui şi Iordache şi-au reziliat contractele

La finalul săptămânii trecute, conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea s-a despărţit de doi dintre jucătorii care activau la echipă de câţiva ani: Rareş Cucui şi Lucian Iordache. Managerul clubului vâlcean Lucian Munteanu şi Rareş Cucui au ajuns la un acord pentru rezilierea acordului, care expira în iarnă.

De asemenea şi mijlocaşul central Lucian Iordache a părăsit şi el echipa, după transferurile celor doi jucători cu experienţă, Stana şi Cristea. Iordache a dat curs ofertei venită de la echipa din liga a 4-a Vâlcea, Posada Perişani.

Politica