vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ineficienţi în faţa CFR-ului

Eliminarea din Cupa Ligii a afectat echipa gorjeană şi în campionat. Pandurii a avut o evoluţie modestă în disputa de duminică, de la Drobeta Turnu Severin, contra formaţiei CFR Cluj, înregistrând un rezultat de egalitate, scor 1-1, fiind a doua remiză a grupării din Târgu Jiu în acest start de campionat. Formaţia olteană a marcat prima, în minutul 75, printr-o execuţie frumoasă a lui Filip Mrzljak, însă clujenii au reuşit să egaleze cinci minute mai târziu, autorul golului fiind Cristian Lopez, care a înscris în urma unei faze fixe. În acest meci a debutat pentru Pandurii şi Lucian Sânmărtean, care a evoluat până în minutul 63 când a fost înlocuit de marcatorul golului. Remiza consemnată în compania CFR-ului nu a fost pe placul lui Petre Grigoraş, care se aştepta la o victorie în urma acestui joc.

A fost un joc cu foarte multe inexactităţi, un joc destul de încâlcit. Am început extrem de prost, am greşit câteva pase incredibil de uşor. Poate pe seama stării de oboseală, am fost plecaţi vreo zece zile. O să analizăm acest joc foarte bine pentru că ne-am dorit să câştigăm această partidă, veneam după o eliminare din Cupa Ligii. N-am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Să primeşti un gol dintr-o fază fixă cu toată echipa în careu e destul de neplăcut. Nu a fost vorba despre o organizare proastă, ci poate de lipsă de concentrare. Noi repetăm acest gen de faze la pregătire. Sper ca aceste lucruri să nu se mai întâmple. Nu am făcut un meci străculit, dar am avut avantajul pe tabelă cu câteva minute înainte de determinarea partidei şi nu ne convine asta. Am ratat din nou foarte multe ocazii, la fel ca la Timişoara sau Chiajna. Acolo nu mai poţi interveni ca antrenor, ci ţine de intuiţia jucătorilor, cum apreciază ei faza. Eu sunt mulţumit de lotul pe care îl avem, este unul valoros. Nu suntem încă la capacitate maximă, dar vom fi în curând. Le voi acorda încredere tuturor jucătorilor, dar vom analiza greşelile care s-au făcut şi vom lua măsuri şi în privinţa asta”, a declarat antrenorul gorjenilor.

În minutul 59, jucătorii gorjeni au cerut acordarea unui penalty la un presupus fault asupra lui Munteanu în careul clujenilor, într-o fază în care acesta rămăsese într-o poziţie excelentă de finalizare. Tehnicianul pandurilor susţine că nu a văzut faza şi nu a acuzat în vreun fel arbitrajul pentru influenţarea soartei partidei. “Nu am văzut faza de la posibilul penalty şi nu vreau să comentez. Din ce mi-au zis băieţii ar fi fost un fault. Nu cred că a căzut din picioare din cauza căldurii, a fost totuşi un contact. El trebuia însă să finalizeze acea fază”, a spus Grigoraş, care a comentat şi prima evoluţie a lui Sânmărtean pentru Pandurii: “Sânmărtean a intrat aşa cum ne aşteptam. Știm că nu e încă pregătit fizic, a venit după o pauză, dar valoarea lui s-a văzut oricum. A avut câteva acţiuni bune cât timp a jucat”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pandurii are acum opt puncte în clasament şi urmează să întâlnească în etapa a V-a, FC Voluntari, în deplasare.

Politica