Conecteaza-te cu noi

Politică

PSD Dolj: Trei femei, pe listă la Camera Deputaţilor

Publicat

pe

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a declarat că în primele şapte locuri ale listei candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, la alegerile din toamnă, se vor afla trei femei. Între acestea, Alexandra Presură, preşedinta Tineretului Social Democrat. Declaraţia a fost făcută în deschiderea Şcolii Politice a Ligii Tinerelor Social Democrate care s-a desfăşurat weekend-ul trecut, la Craiova.

La noi, pe lista de Consiliu Judeţean, din primele 22 de locuri, 11 au fost bărbaţi, 11 au fost femei, din totalul de 25 de consilieri judeţeni, 11 avem femei, avem multe femei primar, avem multe femei consilier local. Nu avem în acest moment femei în Parlament dar eu cred că lucrurile, în perioada următoare, o să le rezolvăm. Și tocmai pentru a vă ajuta să creaţi o presiune în organizaţiile din care faceţi parte, pot să vă spun de aici şi acum că la alegerile următoare, pe listele de parlamentari, la Camera Deputaţilor, pe un loc eligibil, însemnând primele cinci, se va afla colega voastră Alexandra Presură. Pot să vă spun că din cele şapte locuri pe care noi le considerăm eligibile, o să fie trei femei şi patru bărbaţi”, a afirmat Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj.

La deschiderea şcolii politice au luat parte, între alţii şi europarlamentarul Viorica Dănicilă şi senatoarea Ecaterina Andronescu.

© 2021. Toate drepturile rezervate.