vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal la o terasă din Cărbuneşti

Un bărbat, de 32 de ani, din Târgu Cărbuneşti a bătut un localnic, iar pe altul l-a ameninţat, în timp ce se aflau la o terasă. Agresorul a fost reţinut de poliţişti.

La data de 27 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 35 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe terasa unui local public din ora­şul Târgu Cărbuneşti, un bărbat, de 32 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa, provocându-i leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că bărbatul, de 32 de ani, ar mai fi ameninţat cu acte de violenţă, un alt tânăr, de 29 de ani, care ce se afla pe terasa aceluiaşi local, pe motiv că ar fi dat declaraţii în dosarul penal privind sesizarea primului bărbat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat, faţă de suspect s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj”, potrivit Poliţiei gorjene.

Agresorul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

Politica