marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie în ambele amicale cu Cisnădie, pentru SCM Craiova

Echipa craioveană feminină de handbal a trecut cu bine peste primele două teste ale perioadei de pregătire, în care a înfruntat CS Măgura Cisnădie, sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Bănie, aceeaşi formaţie pe care o va întâlni şi în prima etapă din noul sezon. Trupa lui Bogdan Burcea a învins în primul meci cu scorul de 30-26 (17-14), iar în cel secund cu scorul de 32-25 (13-13). Pentru SCM Craiova au evoluat, în prima dispută cu Măgura Cisnădie, următoarea formulă: Paşca, Dumanska, Stanciu – Ianaşi (2 g.), Şelaru (3 g.), Băbeanu (4 g.), Apipie (3 g.), Andrei (5  g.), Zamfir (6 g.), Nikolic (5 g.), Zaremba (1 g.), Trifunovic (1 g.), iar în cel de-al doilea meci, echipa craioveană a arătat astfel: Paşca, Dumanska, Stanciu – Ianaşi (3 g.), Şelaru (3 g.), Băbeanu (1 g.), Apipie (5 g.), Andrei (1  g.), Zamfir (10 g.), Nikolic (6 g.), Zaremba (1 g.), Trifunovic (2 g.). Antrenorul Bogdan Burcea nu a rămas cu multe impresii constructive după această dublă amicală, pentru că nici nu a avut la dispoziţie întreg lotul, şi consideră că valoarea Craiovei este una mai mare decât a echipei din Cisnădie, trebuind să se impună în prima etapă.

Nu pot să spun prea multe după acest joc. Ne lipsesc jucătoare de bază, însă am încercat să legăm cât mai bine relaţiile de joc. Încercăm să construim o parte din echipă, până când va fi toată lumea prezentă. Apreciez atitudinea bună a fetelor şi disponibilitatea la efort. Jucătoarele de Măgura Cisnădie au un joc foarte dur, au componente cu experienţă şi joacă la intimidare. Consider că diferenţa dintre cele două echipe este mare şi va trebui să ne impunem în prima etapă. Dorinţa mea este săştigăm toate meciurile de acasă şi apoi să adunăm cât mai multe puncte din deplasare. Important va fi să prestăm un handbal plăcut ochiului şi să avem o atitudine cât mai bună”, a declarat Bogdan Burcea.

Cristina Zamfir, una dintre jucătoarele formaţiei craiovene, spune că încă sunt multe aspecte de corectat până la startul campionatului, dar are încredere în echipă şi speră să fie la capacitate maximă la debutul sezonului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am început bine perioada de pregătire, cu două victorii, însă mai avem multe de pus la punct, este normal, pentru că au venit multe fete noi. Sperăm ca până începe campionatul să fim în cea mai bună formă. În fiecare partidă vom intra cu gândul săştigăm şi sperăm ca la finalul campionatului să avem cât mai multe puncte”, a spus Cristina Zamfir.

Politica