Victorie în ambele amicale cu Cisnădie, pentru SCM Craiova

Echipa craioveană feminină de handbal a trecut cu bine peste primele două teste ale perioadei de pregătire, în care a înfruntat CS Măgura Cisnădie, sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Bănie, aceeaşi formaţie pe care o va întâlni şi în prima etapă din noul sezon. Trupa lui Bogdan Burcea a învins în primul meci cu scorul de 30-26 (17-14), iar în cel secund cu scorul de 32-25 (13-13). Pentru SCM Craiova au evoluat, în prima dispută cu Măgura Cisnădie, următoarea formulă: Paşca, Dumanska, Stanciu – Ianaşi (2 g.), Şelaru (3 g.), Băbeanu (4 g.), Apipie (3 g.), Andrei (5  g.), Zamfir (6 g.), Nikolic (5 g.), Zaremba (1 g.), Trifunovic (1 g.), iar în cel de-al doilea meci, echipa craioveană a arătat astfel: Paşca, Dumanska, Stanciu – Ianaşi (3 g.), Şelaru (3 g.), Băbeanu (1 g.), Apipie (5 g.), Andrei (1  g.), Zamfir (10 g.), Nikolic (6 g.), Zaremba (1 g.), Trifunovic (2 g.). Antrenorul Bogdan Burcea nu a rămas cu multe impresii constructive după această dublă amicală, pentru că nici nu a avut la dispoziţie întreg lotul, şi consideră că valoarea Craiovei este una mai mare decât a echipei din Cisnădie, trebuind să se impună în prima etapă.

Nu pot să spun prea multe după acest joc. Ne lipsesc jucătoare de bază, însă am încercat să legăm cât mai bine relaţiile de joc. Încercăm să construim o parte din echipă, până când va fi toată lumea prezentă. Apreciez atitudinea bună a fetelor şi disponibilitatea la efort. Jucătoarele de Măgura Cisnădie au un joc foarte dur, au componente cu experienţă şi joacă la intimidare. Consider că diferenţa dintre cele două echipe este mare şi va trebui să ne impunem în prima etapă. Dorinţa mea este săştigăm toate meciurile de acasă şi apoi să adunăm cât mai multe puncte din deplasare. Important va fi să prestăm un handbal plăcut ochiului şi să avem o atitudine cât mai bună”, a declarat Bogdan Burcea.

Cristina Zamfir, una dintre jucătoarele formaţiei craiovene, spune că încă sunt multe aspecte de corectat până la startul campionatului, dar are încredere în echipă şi speră să fie la capacitate maximă la debutul sezonului.

Am început bine perioada de pregătire, cu două victorii, însă mai avem multe de pus la punct, este normal, pentru că au venit multe fete noi. Sperăm ca până începe campionatul să fim în cea mai bună formă. În fiecare partidă vom intra cu gândul săştigăm şi sperăm ca la finalul campionatului să avem cât mai multe puncte”, a spus Cristina Zamfir.

Populare

Recomandări

Mehedinți. Managerul Spitalului Orșova anunță că unitatea medicală e la un pas de dezastru 

Blocajul instituțional de la Spitalul Municipal din Orșova este...

Orașul Târgu Jiu va avea sute de noi locuințe pentru tineri

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a anunțat, joi,...

Olt. Informații telefonice pentru asigurații care au solictat duplicatul cardului de sănătate

Casa de Asigurări de Sănătate Olt a anunțat că...

CSU Craiova are un nou antrenor

CSU Craiova a anunțat oficial faptul că Mirel Rădoi...