miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii din Slatina, distracţie pe Esplanadă

Copiii din Slatina au fost invitaţi, în weekend, la distracţie pe Esplanadă. Sâmbătă, între orele 19.30 – 21.00, copiii au fost angrenaţi în mai multe jocuri distractive – pe un fundal muzical adecvat vârstei lor, la invitaţia trupei de teatru pentru copii a Centrului Cultural ”Eugen Ionescu” din Slatina – ”Copiii din vecini”.
Programul de distrac
ţie dedicat copiilor din Slatina continuat şi duminică, iar municipalitatea anunţă că în fiecare weekend din această lună, pe Esplanadă, vor fi activităţi pentru copii.

Mai exact, aceştia sunt invitaţi să participe la mai multe acţiuni distractive ce vor avea loc pe Esplanada din centrul oraşului. Vor fi momente de improvizaţie pe fundal muzical, jocuri interactive şi dansuri antrenante etc. Cei mici vor avea, inclusiv, ocazia de a stabili ei înşişi temele pentru o serie de jocuri ce vor fi improvizate pe Esplanada din centrul Slatinei. De menţionat că, în zilele de vineri din cursul lunii august, pe Esplanadă vor fi distribuite gratuit baloane copiilor aflaţi în zonă în intervalul orar 19.30 – 21.00.
Întregul program pentru cei mici este susţ
inut de trupa de teatru şi animaţie „Copiii din vecini” a Centrului Cultural ”Eugen Ionescu” Slatina, acesta fiind parte a unui proiect de anvergură iniţiat de actriţa Andreea Voinea, în colaborare cu Asociaţia Culturală ”Center Inter Art””, a anunţat municipalitatea.

Primăria Slatina este partener în derularea acestui proiect.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica