vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Mehedinţi a dat bani la olimpici

De Ziua Mondială a Educaţiei, preşedintele Consiliul Judeţean Mehedinţi a dorit să fie alături de elevii care au obţinut rezultate deosebite la Olimpiadele naţionale şi internaţionale, prilej cu care i-a premiat atât pe aceştia, cât şi pe profesorii coordonatori. Suma celor 43 de premii oferite se ridică la 30 .000 de lei.

,,Este un semn că educaţia joacă un rol-cheie în evoluţia oricărei societăţi, un rol esenţial în devenirea spirituală a fiecărei naţiuni. Consiliul Judeţean Mehedinţi dovedeşte că se situează alături de cadrele didactice pe care, cu cinste, dumneavoastră, le reprezentaţi şi va dovedi în continuare că este aproape de sistemul educaţional mehedinţean şi de şcoala românească prin investiţiile pe care le face sau pe care le-a planificat, în ciuda dificultăţilor financiare cu care s-a confruntat. Suntem preocupaţi de ceea ce se întâmplă în învăţământ pentru că educaţia este cel mai important instrument de care societatea românească dispune pentru a schimba în bine, atât destinul fiecărui cetăţean în parte, cât şi al comunităţii, în ansamblul său.  De aceea, noi privim cu încredere capacitatea dumneavoastră de a-i pregăti pe toţi elevii şi în special pe cei competitivi şi inteligenţi, pentru viaţă, motiv pentru care Consiliul Judeţean Mehedinţi, Instituţia Prefectului – judetul Mehedinţi şi Inspectoratul Școlar Judeţean Mehedinţi au ales să sprijine performanţa şi să-şi arate respectul faţă de elevii care au obţinut premii la Olimpiadele naţionale şi internaţionale, reperezentând cu cinste şcolile din judeţul Mehedinţi, precum şi faţă de profesorii care i-au pregătit pentru a obţine aceste performanţe. Vă dorim cât mai multe succese în plan profesional şi vă invităm, ca şi pe viitor să construiţi marile performanţe ale celor mici! Transmiteţi cadrelor didactice din unităţile şcolare pe care le reprezentaţi  respectul nostru pentru tot ceea ce fac pentru generaţia tânără. Sperăm ca la anul să felicităm şi mai mulţi olimpici”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi. 
Astfel, 39 de elevi olimpici de la diferite instituţii de învăţământ din judeţul Mehedinţi, au fost invitaţi, alături de profesorii coordonatori, la sediul Consiliului Judeţean, unde Aladin Georgescu i-a felicitat personal şi i-a premiat.
La eveniment a participat şi inspectorul şcolar judeţean Mirela Pintea împreună cu prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea. 

 

Politica