vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acreditare pentru trei ani la SJU Vâlcea

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vâlcea a obţinut în sfârşit acreditarea pentru trei ani.

Potrivit raportului preliminar întocmit de inspectorii din cadrul Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor (CONAS), spitalul îndeplineşte  85% din cei peste 2.000 de indicatori prevăzuţi de lege, scrie adevarul.ro
Ca să fie finalizate toate actele necesare pentru ca unitatea medicală să primească acreditarea, o echipă de management a lucrat fără pauză timp de două luni. 
Din componenţa echipei  au făcut parte medicul neurolog Letiţia Badea, juristul Florin Vlădescu şi economistul Camelia Istrătescu.
,,Meritul acestei realizări revine structurii de management, şefilor de secţii şi compartimente, asistenţilor şefi şi întregului personal al spitalului. Spitalul acesta nu a fost acreditat de Ponoran, a fost acreditat de toţi angajaţii. E realizarea tuturor şi nu ştiu cum o să le mulţumesc vreodată pentru această acţiune”, declară directorul Dan Ponoran. Potrivit legii, spitalele care nu obţin acreditare nu vor mai putea funcţiona, întrucât casele de sănătate nu vor mai încheia contracte cu aceste unităţi.

 

 

sursa foto:adevarul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica