duminică, iunie 2, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Două accidente rutiere în Vâlcea

Două accidente rutiere s-au produs ieri, în județul Vâlcea. În primul caz o femeie de 46 de ani din comuna Mateești, conducea un auoturism  pe DJ 676 – Stroeşti și a intrat într-o căruță. Vehiculul cu tracțiune animală se afla în fața ei și nu era semnalizat corespunzător. 

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 84 de ani din comuna Stroești care conducea căruța. După examinare, medicii l-au diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, TCC acut deschis.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel de-al doilea accident a avut loc pe D.N.7 – Racoviţa. Un bărbat de 63 de ani, din com. Ghelari, judeţul Hunedoara a condus un autoturism pe D.N.7 – Racoviţa, din direcţia Rm. Vâlcea – Sibiu. Din cauza unor probleme medicale a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism.

Din accident a rezultat rănirea șoferilor, dar și a celorlalți pasageri din mașini, mai grav fiind T. Dorina, de 63 de ani, pasageră în primul autovehicul, diagnosticată cu politraumatism, T.C.F. deschis cu plăgi faciale multiple, fractură piramidă nazală, hematom frontal dreapta, fractură antebraţ stâng, fracturi degete mână stâng, şoc traumatic. Aceasta a fost trimisă la Spitalul Sibiu

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, iar cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Foto:portalsm.ro

spot_img
spot_img
spot_img

Politica