Hoții de lemne în luptă cu jandarmii

Ieri, în jurul orei 19.00, în zona localităţii Amărăştii de Jos, o patrulă auto de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată pe timpul executării unei misiuni de prevenire şi combatere a activităţilor ilegale cu material lemnos, a observat un tânăr care conducea o căruţă încărcată cu lemne.

Jandarmii din cadrul patrulei, au oprit căruţa respectivă, l-au identificat pe bărbat, iar în urma discuţiilor purtate de jandarmi cu tânărul, acesta a recunoscut că a luat lemnele din fondul forestier de stat.

Bărbatul a fost dus la postul de poliţie din localitate, pentru luarea măsurilor legale. Pe timpul deplasării a apărut un alt bărbat, din aceeaşi localitate, care a devenit agresiv şi violent, solicitând jandarmilor să-l lase în pace pe cel în cauză, acesta fiindu-i rudă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Între timp si-a făcut apariţia, cu o căruţă, un al treilea bărbat, care a manifestat o atitudine şi mai agresiva, punând de mai multe ori mâna pe o coasă. Jandarmii au intervenit, l-au imobilizat şi pe acesta, toţi trei fiind conduşi la postul de poliţie.

Primul bărbat a fost amendat cu suma de 800 lei, conform L. 171/2010, pentru ridicarea de material lemnos din fondul forestier de stat, iar ceilalţi doi tineri au fost sancţionaţi cu amendă in cuantum de 3000 lei, fiecare, conform L. 61/1991, pentru împiedicarea organelor de ordine în vederea îndeplinirii îndatoririlor de serviciu.

Foto: noi.md

Populare

Recomandări

Vâlcea. Restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum din județ

Circulația rutieră pe mai multe sectoare de drum din...

Video/Încătușați după ce au furat 200 de litri de motorină

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20...

Polițiștii mehedințeni au recuperat poșeta unei femei

Polițiștii mehedințeni au găsit în stația de autobuz o...

Sportivii doljeni au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Sfârșitul de săptămână a fost unul plin de rezultate...