marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

22 de craiovence învață să devină stewardese

O societate din Cluj organizează cursuri gratuite de însoțitoare de zbor. 22 de craiovence au trecut de proba eliminatorie.

Cursurile sunt derulate în cadrul unui proiect cofinanțat prin POSDRU.

Candidatele au parcurs două etape: proba eliminatorie care a constat în susținerea unui test scris în limba engleză, și proba interviului în limba engleză. La selecția de la Craiova au participat în special tinerele cu domiciliul în localitățile din regiunea Sud-Vest, dar nu numai. Candidatele au vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani, o stare de sănătate foarte bună și înălţimea minimă de 1,60 m.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anunțul final privind admiterea lor la cursurile gratuite de Însoțitoare de bord se fie postat pe site-ul www.scoala-stewardese.ro, precum și pe pagina de facebook.

Societatea clujeană a organizat, până în prezent, mai multe evenimente de selecție de candidate pentru profesia de stewardese, în mai multe zone ale țării.

Cursurile de formare profesională constau în ore de teorie și de practică, în conformitate cu prevederile Autorității Naționale pentru Calificări (ANC) și ale Autorității Aeronautice Civile Române (AACR). După absolvire, tinerele vor susține examenul de Atestat de membru al echipajului de cabină, care este recunoscut în toate țările membre ale Uniunii Europene.

Politica