sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Militarii români şi-au făcut partid

În viaţa României contemporane s-a ivit Partidul Naţional pentru Patrie, formaţiune alcătuită din cadrele militare în rezervă şi retragere. Comitetul de iniţiativă doreşte reformarea totală a naţiunii noastre, moralitatea, onoarea şi virtutea fiind câteva din principiile esenţiale pe care se fundamentează spiritul noului partid românesc.

Sâmbătă, 18 aprilie, a avut loc la Dumitrana, lângă Bucureşti, o întâlnire la nivel naţional, participând ofiţeri în rezervă şi retragere, civili din societatea românească, susţinători ai noului partid de sorginte pur românească. Adunarea a decis că a venit vremea ca poporul român să se întoarcă la identitatea sa ancestrală, cea care i-a dat universalitate şi perenitate în istoria lumii.

Ne-au răsturnat sistemul tradiţional de valori, ne-au decimat Armata, ne împresoară Biserica, simbolurile noastre naţionale de unitate sunt atacate în mod agresiv. Vrem un stat care să respecte proprietatea, să cinstească şi să stimuleze munca social-utilă, să ofere tuturor cetăţenilor săi drepturi egale şi să le apere liniştea şi tihna!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Laurian Stănchescu,
Membru titular, Uniunea Scriitorilor din România,
Preşedinte, Fundaţia “Ideea Contemporană”

Politica