Conecteaza-te cu noi

Oltenia

Cadouri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun şi Anului Nou

Publicat

pe

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „OLTENIA” al Judeţului Dolj vin în sprijinul bătrânilor şi copiilor aflaţi în suferinţă, prin acţiuni de donare bunuri şi obiecte necesare în anumite momente existenţiale, însumând 4876 lei. Spiritul de întrajutorare trebuie să ne însoţească în orice situaţie, cu atât mai mult cu cât menirea noastră principală este salvarea semenilor.
Salvatori de vieţi, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „OLTENIA” al Judeţului Dolj, înţeleg să fie alături de cei cărora viaţa le-a fost potrivnică, acţionând de data aceasta în alt mod decât cel al intervenţiei în situaţii de urgenţă.
Vineri, 19.12.2014, cadrele  I.S.U. DOLJ s-au prezentat la Centrul de plasament pentru copilul cu handicap Sf. Ana şi Centrul de plasament Ioana din localitatea Dioşti şi în data de 20.12.2014, la Centrul de bătrâni “Sfântul Dumitru” din oraşul Filiaşi, unde prin gestul lor au reuşit să aducă o rază de fericire şi un zâmbet de bucurie printre lacrimile apărute instantaneu pe feţele brăzdate adânc de suferinţă şi durere.
Cadourile constau în două lăzi frigorifice, două radio CD, materiale de igienă personală, fructe, suc şi prăjituri.

Crăciun fericit şi La mulţi ani!

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.