sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Situaţie tot mai critică la Mehedinţi

Ultimul jucător din afara Mehedinţiului care a părăsit malul Dunării a fost portarul Andrei Preda, care ieri şi-a făcut bagajele şi s-a întors la Craiova.
Acesta marcase marţi seara un gol, din penalty, în amicalul pe care Minerul l-a disputat, pe Stadionul „Termo” din Dr. Tr. Severin, cu divizionara D mehedinţeană Pandurii Cerneţi, de care a dispus cu 9-2.

A fost probabil ultimul amical pentru nou-promovata în Liga a III-a, care, în cazul în care nu găseşte soluţii de finanţare zilele acestea, săptămâna viitoare şi-ar putea anunţa retragerea din campionat, înainte ca acesta să înceapă. Minerul mai are în lot doar jucătorii localnici, însă aceştia nu mai vor să se antreneze până nu primesc ceva bani, după luni bune de „secetă”.
Din lipsa fondurilor, oficialii clubului cu sediul la Valea Copcii i-au trimis acasă pe cei sosiţi în probe de la Pandurii II Târgu-Jiu (Eduard  Novabilschi, Alexandru Petrache), Ştiinţa Turceni (Radu Lupu) sau Gilortul Târgu Cărbuneşti (Robert Tiron şi Alexandru Ştefan)

Răduca şi R. Dumitru au plecat după 2 zile

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni poposiseră la malul Dunării  mult mai cunoscuţii gorjeni Roberto Dumitru  şi Adrian Răduca, dar şi aceştia au plecat miercuri, după ce au văzut situaţia critică prin care trece clubul mehedinţean, la care în urmă cu două luni se vorbea despre promovarea în Liga a II-a. La vremea respectivă, Primăria Drobeta Turnu Severin a vrut să preia în totalitate echipa, căreia voia să-i schimbe denumirea şi să-l pună preşedinte pe Gabi Boştină, dar reprezentaţii Minerului n-au fost de acord şi au propus un parteneriat în trei, alături de Consiliul Judeţean Mehedinţi, în care fiecare dintre părţi să deţină 33, 3 %.
După ce sindicaliştii de la Întreprinderea Minieră Mehedinţi n-au dorit să cedeze clubul, autorităţile locale n-au mai părut interesate  de noul proiect, iar Minerul s-ar putea desfiinţa în perioada următoare.

Politica