joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie la scor pentru Podari, înfrângere pentru «municipali»

CS Podari a întâlnit pe teren propriu divizionara judeţeană Progresul Segarcea, pe care a surclasat-o fără drept de apel. Elevii lui Naicu s-au distrat cu gruparea segărceană, înţepând-o de şapte ori. Scorul a fost deschis de Cristi Niculescu, ca mai apoi oaspeţii să rateze egalarea de la punctul cu var. Podărenii au continuat recitalul prin Răduţ, D. Preda(3), Corâci şi Segărceanu.

Victor Naicu a trimis în teren pentru partida de miercuri, următoarea formulă: Nedelcovici – Orban, Dina, Cr. Preda, Stănia – Al. Stoica, Dreşcă, Crângoiu, Poenaru – Cr. Niculescu, Răduţ. Au mai intrat: Mecea, Stoian, Pană, Pitulice, Ciocioană, M. Stoica, Dragomir, Segărceanu, Luncan, Corâci, D. Preda şi Ciocârlă. Tehnicianul podărenilor a fost mulţumit la finalul partidei de prestaţia jucătorilor săi, însă scorul nu îl interesează aşa mult.

A fost un antrenament bun, un test reuşit. Nu mă interesează scorul neapărat, deoarece sunt jocuri amicale şi nu sunt definitorii. Însă este bine că am reuşit să marcăm de multe ori, asta înseamnă că avem eficienţă la finalizare.
A declarat Naicu

Policlinica Buna Vestire Craiova

«Municipalii» au condus la pauză

Altfel, ACSV Municipal a pierdut amicalul de la Turceni, împotriva formaţiei din localitate, scor 3-1. Unicul gol al doljenilor a fost marcat de Şerban, în minutul 35, după ce a transformat cu siguranţă o lovitură de pedeapsă.

Prima repriză a fost la discreţia noastră, ei nu au avut ocazii, însă am cedat în a doua parte, după ce am efectuat schimbările. A fost şi o brigadă de arbitri mai ciudată, pentru că ne-au anulat un gol perfect valabil şi le-au acordat un penalti inexistent. În fine, nu contează rezultatele din amicale, ci este important că jucătorii noştri s-au comportat bine. Nu credem să mai jucăm alte partide până la startul campionatuliu, pentru că riscăm accidentări.
A declarat Horaţiu Stănescu, preşedintele clubului din Işalniţa

„Municipalii” au pornit meciul de la Turceni cu următorii jucători: Vişanu – Grigorie, Mihai Daniel, Chircan, Paul. P., Flori Mihai, Ţucă, Nuţă, Şerban, Ţenovici, Chirea. Au mai intrat: Firulescu, Popescu Cătălin, Istudor, Scarlat C., Mitroi, Varia, Niţă, Sârmon, Năstase.

Politica