joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Piaţa oraşului Corabia se extinde

Piaţa modernă din Corabia, promisă în campania electorală de primarul Iulică Oane, începe să prindă contur.
Edilul şef al oraşului, împreună cu viceprimarul Vlad Sorin Gigi şi administratorul pieţei, Traian Andrei, au inaugurat noua hala din piaţă.

În campania electorală am promis că voi face această Piaţă, deşi unii nu mă credeau sau considerau ca sunt simple promisiuni electorale. Iată că nu a fost aşa şi, vă spun sincer, cea mai mare satisfacţie a mea este atunci când oamenii mă opresc pe stradă şi îmi spun că sunt mulţumiţi de cum a ieşit, de condiţiile de acolo.
A declarat Iulică Oane, primar Corabia

Noua hală face parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare şi reamenajare a întregii zone a Pieţei Agroalimentare a oraşului Corabia.
Această cladire nou amenajată oferă condiţii civilizate comercianţilor care îşi vor prezenta produsele într-un spatiu salubru, modern.
Cetăţenii care au venit la cumpărături s-au declarat mulţumiţi de noile condiţii, total diferite de ceea ce oferea vechiul spaţiu cu aspect de bazar sau talcioc insalubru.   

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iulică Oane, primarul orasului Corabia, a declarat că investiţiile în pieţe vor continua:
Nu ne vom opri aici, mai avem multe lucruri de făcut, aceasta este de fapt extinderea Pieţei, urmează modernizarea Pieţei Centrale şi construcţia Microbursei de Peşte şi Produse de Acvacultură, pe locul unde în prezent este parcarea de lângă Piaţa Centrală.

Politica