sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ciprian Florescu, reconfirmat vicepreşedinte CJ Gorj

Social-democratul Ciprian Florescu a fost reconfirmat, vineri, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Gorj. Acesta a fost votat de toţi cei 20 de consilieri prezenţi în sală. Consilierii PNL şi PDL au lipsit de la vot.
Cei 20 de consilieri PSD şi PP-DD au votat împotriva proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi care prevedea revocarea din funcţie a lui Ciprian Florescu, cu toate că reprezentanţii PNL şi PDL au solicitat retragerea respectivului proiect, considerând că acesta a fost schimbat din funcţie în şedinţa extraordinară din 13 iunie, scrie AGERPRES.  La şedinţa anterioară fusese votată revocarea din funcţie a lui Florescu şi în locuirea acestuia  cu Marian Pungan din partea PP-DD.

E o reconfirmare necesară ca urmare a unor proiecte iniţiate de ei (consilierii PNL, PDL şi PP-DD-n.r.) într-o şedinţă în afara legii. (…) În afară de faptul că le mulţumesc din suflet colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi mi-o acordă în continuare, în afară de faptul că încă o dată se dovedeşte că sunt unele reacţii personale care frizează ridicolul, dar care se implică şi în viaţa politică, mă doare. Până la urmă, trăim într-o societate şi cu bune şi cu rele şi ne asumăm paşii pe care îi parcurgem în viaţa noastră sau în carieră.
Ciprian Florescu, după terminarea şedinţei

Pe de altă parte, liberala Mădălina Ciolocoi a fost revocată din funcţia de vicepreşedinte al CJ Gorj şi înlocuită cu Robert Filip, de la PP-DD.
La acel moment cei 13 consilieri judeţeni de la PNL şi PDL au decis să părăsească şedinţa.
În cadrul şedinţei de vineri, consilierii judeţeni ai PP-DD au renunţat la alianţa cu PDL şi PNL şi s-au alăturat celor de la PSD, votând împreună cu aceştia schimbarea liberalei Mădălina Ciolocoi din funcţia de vicepreşedinte al CJ Gorj, scrie AGERPRES.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am o experienţă de 12 ani în mediul privat şi cred că o să mă ajute şi, de asemenea, o să fiu susţinut ca să pot rezolva problemele cu care se confruntă judeţul Gorj.
A spus noul vicepreşedinte al CJ Gorj, care este cel mai tânăr consilier judeţean gorjean, după cum arată sursa citată

Politica