marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înfrângere drastică la Vâlcea

Programul de pregătire al echipei craiovene de handbal feminin a cuprins un meci amical desfăşurat la Vâlcea. Miercuri, cu începere de la ora 17.00, Sala “Traian” cele două formaţii oltene s-au întâlnit în încercarea de a face acumulări de natură tactică şi de a vedea punctele slabe înaintea meciurilor din Cupa Românie şi play-out.
Până la pauză cele două formaţii au mers cap la cap, Simona Gogârlă şi Aurelian Roşca alegând să introducă pe teren primele garnituri. A rezultat un meci destul de bun calitativ, presărat însă cu greşeli tehnice individuale care pot costa în perioada următoare. La reluarea jocului, tehnicianul echipei vizitatoare a introdus pe teren mai multe fete care au jucat mai puţin în campionat iar echipa gazdă a luat un avans considerabil, consfinţit şi de tabela de marcaj.

Sper să fie un nou început de drum, pentru play-out, de asta avem nevoie, e meritul lor, fetele au muncit mult. Deşi a fost doar un amical, ne dă un pic de încredere, un moral mai bun. Dacă până acum au mers din înfrângere în înfrângere, acum văd şi ele că se poate, că nu au muncit degeaba… Nimic nu s-a schimbat, e acelaşi lot, a venit doar Gogoriţă, am şi improvizat pe postul de pivot cu Vădineanu, care s-a descurcat foarte bine. Flori Craiu a jucat bine în ultimul timp, este o jucătoare foarte bună, de perspectivă, a zis că i-a pocnit umărul, sper să nu fie nimic grav şi să ia doar o pauză. Noi ne pregătim pentru duelul cu CSM Bucureşti, fetele numai la asta au gândul. Nu vrem să ajungem în ultima fază, vrem să încheiem campionatul mai devreme.
A declarat Simona Gogârlă pentru săptămâna.net

Nu i-a interesat rezultatul

Policlinica Buna Vestire Craiova

Banca tehnică a echipei din Bănie, una care nu a fost confirmată de conducerea clubului dar care are planuri de viitor, a spus pentru aceiaşi sursă că nu a fost interesată de rezultatul meciului, lucru absolut normal până la un punct.
Spunem asta pentru că cele 36 de goluri primite sunt un semnal de alarmă chiar dacă meciul a fost amical, arată că lucrurile nu sunt roz pe faza de apărare iar scorul final că nu se excelează nici pe atac.

Au fost două reprize diferite, în prima am folosit jucătoarele cu mai mare experienţă, în cea de-a doua am putut să aliniem jucătoarele care au jucat foarte puţin în acest campionat. Am văzut jucătoare cu care se poate lucra în viitor, să facem o echipă bună. Am avut şi câteva jucătoare absente, sper să le recuperăm până la Cupa României. A fost un amical, nu am urmărit rezultatul, din minutul 12, toate titularele au fost pe bancă. Avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare, totul se va decide în jocurile din play-out, iar din sezonul următor să facem o echipă competitivă, care să intre în play-off.
A spus Aurelian Roşca pentru săptămâna.net

Altfel, se pare că la finalul săptămânii echipa din Craiova va face deplasarea în capitală pentru alte două meciuri de verificare, urmând să se întâlnească CSM Bucureşti şi lotul naţional de junioare. În virtutea unei lipse de comunicare ce tinde să devină obişnuinţă, informaţia nu a fost confirmată de club. În ceea ce priveşte formaţia din Vâlcea, sâmbătă şi duminică merge la Sebeş, pentru jocuri cu echipa locală şi CSM Cetate Deva.

Politica