Zahiu: «Jucătorii mei n-au făcut faţă mizei jocului»

Olimpia Satu Mare a învins cu 2-1 Minerul şi a urcat pe loc de play-off. Echipa lui Tibi Csik şi-a luat astfel revanşa după remiza albă din partida-tur. La Motru, oaspeţii au rezolvat meciul în decurs de doar 4 minute. Alexandru Boştină a deschis scorul, cu toată opoziţia fundaşului Dragoş Iclănzan, iar în minutul 19 fundaşul Corner Ene a profitat de respingerea greşită a tânărului portar Daniel Popescu şi a înscris cu un şut din şapte metri.

Minerul Motru a oferit o replică palidă, deşi avusese câteva incursiuni în startul meciului, soldate cu şuturile lui Marian Stoenac. După goluri, nici Olimpia nu şi-a mai creat ocazii clare.
Motru a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 59, când şutul lui Lucian Fărcăşanu, de la 23 de metri, a lovit transversala şi a poposit în plasă. Dacă puncte n-a obţinut, Minerul Motru se poate consola cu cel mai frumos gol al etapei. Reuşita nu l-a încălzit pe antrenorul Gabi Zahiu, a cărui misiune devine tot mai imposibilă.

Punctele erau primordiale pentru noi şi nu ne interesa frumuseţea jocului. Nu am avut însă atitudine. Jucătorii mei au intrat timoraţi în teren, în special cei tineri, care au clacat. N-au făcut faţă mizei jocului şi mai au mult de muncă. Din păcate, din cauza accidentărilor, avem mari probleme de lot în această primăvară.  Am întâlnit şi un adversar axat pe gabarit. Cu acest eşec s-au cam încheiat socotelile, dar ne jucăm şansa în continuare. Urmează două deplasări pentru noi. Sâmbătă jucăm la CSU Craiova, dar acest meci nu va conta în clasament. Pe noi ne interesează meciul din intermediara de la Arad.
A pus Zahiu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Nici 2%, procentul turiștilor străini din totalul celor care aleg să viziteze Oltenia!

Turismul rămâne cel mai dezvoltat domeniu economic în județul...

Revista Mozaicul, 25 de ani de apariție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 25...

Accident între o mașină și o motocicletă. Un minor rănit

O șoferiță s-a ales cu dosar penal O șoferiță de...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...