Ce mai fură hoţii din Vâlcea: butelii, bijuterii şi damigene

Poliţiştii vâlceni au prins mai mulţi hoţi în ultimele zile. În noaptea de 1 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Brezoi, formaţiunea de Ordine Publică în sistem integrat cu  jandarmi din cadrul GSOP Brezoi  şi Formaţiunea Investigaţii Criminale au depistat în flagrant pe N. Gabriel, de 20 de ani din Rm.  Vâlcea, Colonia Nuci în timp ce transporta cu un taxi 7 butelii de aragaz goale a căror provenienţă nu a putut-o justifica. Tânărul a fost dus la poliţie. Oamenii legii au aflat că buteliile au fost furate din piaţa oraşului Brezoi. N. Gabriel a fost ajutat de alţi doi tineri de 19 ani. Prejudiciul estimat se ridică la 1.500 lei.

De asemenea, în urma investigaţiilor, s-a stabilit că în perioada 15 februarie -01 martie a.c. B. Eduard, de 19 ani este persona bănuită de comiterea unui furt dintr-o magazie prin efracţie (spargerea lacătului). Din aceea magazie au fost sustrase mai multe bunuri, valoare totală  de 800 lei: unitate centrală Pentium 4, două geci reflectorizante, două genţi voiaj, 3 perechi de încălţăminte, un mixer, o damigeană 5 l cu afinată. Au fost identificate şi ridicate de la locuinţa unui prieten al tânărului – D. Cezar, de 22 de ani,  din or. Brezoi majoritatea bunurilor sustrase din magazie,  fiind restituite părţii vătămate. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tinerilor, aceştia fiind cunoscuţi ca persoane pretabile a comite fapte penale.
IPJ Vâlcea

Pe de altă parte, pe 2 martie, doi minori au fost prinşi în timp ce furau bijuterii dintr-un magazin.

În ziua de 02 martie a.c., ora 15.15, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un direct de magazin dintr-un centru comercial a surprins doi copii minori care au sustras mai multe accesorii. Din primele verificări, minorii au fost identificaţi M. N, de 10 ani şi S. G., 12 ani., care au sustras, ascunzând sub vestimentaţie 20 articole accesorii bijuterii în valoare totală de 511,80 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind întocmite documente procedurale pentru infracţiunea de furt şi părinţii minorilor au fost sancţionaţi contravenţional conf. L.61/1991 art.2 pct. 33. pentru nesupravegherea minorilor.
IPJ Vâlcea

Populare

Recomandări

Petre Daea: Virusul pestei porcine „a călărit Europa”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că virusul pestei porcine...

Scenariile „noul preşedinte”: Mircea Geoană, marele favorit la alegerile prezidențiale din 2024

Mircea Geoană ar câștiga alegerile prezidențiale din 2024 în...

Două droguri sintetice fac ravagii printre adolescenții români

3-MMC și 3-CMC, două droguri sintetice încadrate ca substanțe...

Președintele CNCD, despre interzicerea femeilor la Mănăstirea Frăsinei: ”Sunt lucruri care țin de organizarea internă a cultului respectiv”

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a...