vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Universitatea Craiova, interzisă pe «Oblemenco»

Noi, FC Universitatea Craiova 1948, nu avem voie să ne antrenăm pe terenurile noastre, dar CSU Craiova 2013 are. Ne-am prezentat aici pentru că avem o hotărâre judecătorească irevocabilă, dată de Tribunalul Dolj, prin care avem dreptul să ne aflăm aici. Poate că se va sesiza cineva să vadă cum aceeaşi instanţă ne-a interzis ulterior accesul, printr-o hotărâre care a fost caducă. Suntem înfiinţaţi înainte de CSU Craiova 2013, o echipă înscrisă abuziv în competiţii, o echipă care ne-a furat culorile, imnul şi stadionul.
A declarat preşedintele Marcel Iancu

De altfel, acesta a mai spus că se gândeşte la faptul ca echipa să nu se mai pregătească decât pe terenurile sale, oprind până în acel moment şi antrenamente dar şi meciurile amicale.

De astăzi, până nu vom intra pe Ion Oblemenco, nu mai facem antrenamente, nu vom mai juca niciun meci amical. Toţi suntem olteni, majoritatea craioveni, ne plătim impozite aici, avem dreptul să jucăm în faţa suporterilor noştri. De ce vor dânşii să ne desfiinţeze, prin această interdicţie? Ştie toată lumea că dezafilierea a fost abuzivă, de ce nu sunt traşi la răspundere cei care au făcut rău Craiovei?
A mai spus Iancu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acelaşi lucru l-a cerut şi antrenorul Nicolo Napoli:
Noi nu vrem decât să ne antrenăm pe Ion Oblemenco. În Italia sunt atâtea oraşe care au două echipe care joacă pe acelaşi stadion. Ion Oblemenco este casa noastră, nu vrem să mai plecăm de aici.
A spus tehnicianul Universităţii Craiova

Să le fie ruşine tuturor parlamentarilor de Dolj, pentru că închid ochii la acest abuz, este bătaie de joc. Suntem nişte oameni care îşi cer dreptul la muncă, nu suntem sclavii lui Mititelu. Vrem doar normalitate. De ce trebuie să plecăm din Craiova, la Cisnădie sau la Severin?
Marcel Iancu

Politica