marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mecea: «Sper să rămânem la Balş, dar aş merge la Severin, dacă e cazul»

Iarna trecută, Mecea era adus de antrenorul Jerry Gane la CS Turnu Severin, pentru care n-a apucat să apere în Liga I  decât în prelungirile meciului câştigat de olteni cu 4-3 la Viitorul Constanţa, când l-a înlocuit pe Dumitru Hotoboc. Echipa severineană s-a desfiinţat imediat după retrogradare, iar portarul craiovean a ajuns în cele din urmă la Balş, unde a devenit titular incontestabil. De o săptămână, se vehiculează varianta mutării echipei de pe Olteţ la malul Dunării, însă, conform ultimelor informaţii, tranzacţia s-ar putea materializa de-abia din vară. Astfel, soarta l-ar putea readuce pe Mecea la Drobeta – Turnu Severin, unde nu şi-a încasat salariile în perioada în care a activat pentru echipa locală. Cu toate acestea, fostul junior al Universităţii Craiova nu e îngrozit de posibilitatea revenirii la Dunăre.  

Nu sunt la curent cu o decizie în acest sens, doar ce am auzit şi eu de la unii coechipieri şi ce am citit prin presă. Conducerea nu ne-a zis nimic.  Eu sunt jucător profesionist şi îmi fac datoria la echipa pentru care evoluez. Dacă oficialii vor decide să mute echipa la Severin, voi fi alături de ei, dar se mai zvoneşte că din vară s-ar putea face această mutare. Dacă va fi cazul, aş reveni acolo. Perioada petrecută la CS Turnu Severin a fost una  frumoasă pentru mine, chiar dacă au fost probleme financiare. Echipa s-a mobilizat în retur şi cu puţină implicare din partea autorităţilor locale cred că se putea salva de la retrogradare şi implicit de la desfiinţare. Păcat pentru ceea ce s-a întâmplat, fiindcă acel oraş merită să aibă o echipă de fotbal.
A declarat Mecea, pentru Ediţie Specială

Printr-o situaţie similară trece acum şi actuala sa echipă FC Balş, deşi nou-promovata a fost revelaţia turului în seria a III-a. Momentan jucătorii nu şi-au reluat pregătirile şi aşteaptă ca oficialii clubului să le plătească restanţele salariale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În vară, am găsit la Balş o echipă deosebită, cu multă ambiţie şi dornică de a face performanţă. Acest lucru s-a văzut în rezultatele obţinute. Am terminat turul pe locul secund, cu mari şanse la promovare. Exceptând ultimele trei etape, când am fost accidentat, am fost titular. Din acest punct de vedere, am făcut o alegere bună venind aici. Eu sunt optimist şi cred că oficialii clubului vor face tot posibilul să menţină echipa în liga a III-a, la Balş.
A spus portarul de 24 de ani

După despărţirea de CS Turnu Severin, Mecea a fost aproape de un transfer în Grecia, la Kavala, însă din cauza problemelor financiare cu care se confrunta divizionara secundă elenă, a revenit în ţară.

Politica