sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Farul, doar partener de antrenament

Victoria pe care elevii lui Milan Nisic au înregistrat-o duminică seara intră în categoria normalului. SCM “U” nu avea motive să se teamă de un adversar mult mai slab, care până în etapa a XVI-a nu a cunoscut decât o dată gustul victorie. Fără a forţa şi cu acordare de minute pentru toată banca, Andrei Damian şi Mihai Gavrilă prinzând minute bune pe parchet, SCM Craiova s-a distanţat constant pe tabela de marcaj, doar în sfertul patru dând mai puţin de 25 de puncte.

Chiar şi aşa tot s-a atins suta, ultima reuşită a partidei fiind trecut în dreptul lui Mihai Gavrilă. Cu ocazia partidei în cauză, a debutat pentru SCM “U” Petar Babic jucător transferat la finalul săptămânii trecute. Pentru SCM Craiova au marcat: Sokk (5), Bureau (20), Kovac (14), Căpuşan (11), Gavrilă (21), Damian (7), Maric (4), Tyler (6) şi Babic (12). Partida cu Farul Constanţa nu a fost altceva decât o repetiţie bună înaintea meciului din Liga Balcanică, de astăzi. Trupa din Bănie va juca de la ora 19.00 (ora României) în Muntenegru, în compania formaţiei Teodo Tivat.

Aflată pe ultimul loc în Liga Balcanică, cu o singură victorie în clasament, obţinută pe teren propriu în faţa celor de la BC Balkan Botevgrad, Teodo Tivat pare o echipă abordabilă fiind de aşteptat o victorie în deplasare a craiovenilor.  În lotul pe care antrenorul Miodrag Cadija îl are la dispoziţie se regăsesc doar doi jucători străini, fiind vorba despre americanul Manuel Arby Johnson şi sârbul Milijan Bocka.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica