vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alin Gavrilă: «Băieţii s-au pregătit exemplar, acum să vedem în campionat»

ACSV Municipal a pus punct cantonamentului de Băile Felix, revenind duminică în Işalniţa pentru a-şi continua pregătirea pe plan local. Stagiul de pregătire a avut efectul scontat asupra jucătorilor formaţiei doljene, însă principalul Işalniţei parcă ar fi vrut puţin mai mult din acest cantonament. Băieţii s-au pregătit foarte riguros, dar evoluţia, nu rezultatele, echipei din jocurile amicale nu a mulţumit pe deplin. Tehnicianul grupării din Işalniţa este conştient de faptul că oboseala s-a adunat, iar jucătorii nu au putut fi la capacitate maximă la ora jocurilor de verificare, dar rămâne rezervat în privinţa puterii acestora, majoritatea fiind fotbalişti tineri, juniori, de a rezista în Liga a III-a. Mai ales că vremea nu îi permite să desfăşoare antrenamente cu caracter tehnico-tactic, pentru a consolida relaţiile dintre jucători, echipa reprezentând un mixaj de fotbalişti, câţiva fiind păstraţi de la fosta colaborare cu Compania de Apă, iar restul venind de la echipa Işalniţei din liga a IV-a, plus promovarea juniorilor locali.  

Relaţiile de joc, încă în fază incipientă

Formaţia este încă în construcţie, dar se speră că până la reluarea campionatului, echipa să constituie un grup puternic şi capabil să se menţină în al treilea eşalon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost un cantonament aproape reuşit, nu am cedat în niciun amical, dar s-a simţit oboseala. Mulţi dintre jucători nu au mai efectuat un cantonament de ani de zile. Băieţii s-au pregătit exemplar, acum rămâne de văzut la începerea campionaului. Condiţiile meteo nu ne permit încă să facem antrenamente tehnico-tactice ca la carte, pentru că terenurile sunt îngheţate, acoperite cu zăpadă, iar aşezarea şi consolidarea relaţiilor de joc este greu de exersat. Dar sper ca până la reluarea campionatului să reglăm aceste aspecte. Echipa noastră este formată din jucători tineri, mulţi jucători au sub 21 de ani, iar experienţa ne lispeşte într-adevăr, însă sper să putem compensa cu un joc bun de echipă şi jucătorii să dea dovadă de spirit de sacrificiu.
A declarat pentru „Ediţie Specială”, Alin Gavrilă, principalul formaţiei din Işalniţa

Gavrilă: «Ar mai fi nevoie de unu, doi jucători cu experienţă»

Despre viitoarele achiziţii, tehnicianul a mai spus că ar mai avea nevoie de jucători cu experienţă, care să ţină echipa în spate, să cunoască bine cu ce se mănâncă fotbalul la acest nivel.

Ne-ar mai trebui unu, doi jucători cu experienţă, pe care sperăm să îi găsim şi să ni se alăture până la reluarea campionatului. Meciurile din liga a III-a sunt la un alt nivel faţă de cele judeţene, iar majoritatea jucătorilor de la Işalniţa nu cunosc bine cu ce se mănâncă fotbalul la nivelul eşalonului trei, iar acest lucru ne poate fi hotărâtor în returul campionatului.
A precizat Gavrilă

Despre meciurile amicale susţinute în cantonament, antrenorul formaţiei din Işalniţa s-a declarat surprins de jocul prestat de formaţiile care le-au ţinut companie, de  infrastructura echipelor de liga a IV-a din Bihor, precum şi de jucătorii pe care îi au în lot.

Cele trei jocuri din cantonament au fost meciuri tari, jucate pe sintetic, iar acest lucru m-a impresionat plăcut. Ca echipă de liga a IV-a să ai un teren sintetic nu este ceva la îndemâna oricui. Am întâlnit echipe bune, chiar dacă evoluează într-o ligă judeţeană, au în lot jucători ce au activat în liga a II-a, chiar şi în prima ligă.
A mai spus tehnicianul

Lotul ACSV Municipal:

Portari: Surdu, Mirea; jucători de câmp: Chiriţă Mihai, Trică Cosmin, Istudor Răzvan, Bratoveanu Alin, Scarlat L., Scarlat C., Badea Remus, Flori Mihai, Năstase Leonard, Tudor Mădălin, Ţucă Ionuţ, Tănăsie Andi, Nica Emil, Flori Răducu, Durac Alexandru, Badea Alexandru, Dulvac Daniel, Varia Alexandru.

Politica