Incendiu izbucnit la un autoturism la Şimian-Mehedinţi

Duminică, 19.01.2014, la ora 11.28, pompierii mehedinţeni au intervenit  cu două autospeciale cu apă şi spumă, în localitatea Şimian, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la  un autoturism. Incendiul a fost stins imediat de către pompierii sosiţi la faţa locului, astfel încât acesta nu a cuprins decât aprox. 15% din instalaţia electrică a compartimentului motor. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de efectul termic produs ca urmare a unei defecţiuni pe timpul exploatării autoturismului.

Vineri, 17.01.2014, la ora 19.15, pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au fost anunţaţi să intervină, în municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Ion Creangă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.  Incendiul, care, la sosirea pompierilor, se manifesta în trei încăperi ale locuinţei, a fost lichidat, înainte ca acesta să se extindă la acoperiş, dar şi la alte două case din imediata apropiere. În incendiu au ars tâmplăria din lemn, aparatura electrocasnică, obiecte de mobilier şi materiale textile din două camere de locuit şi un hol. Proprietarii locuinţei, cu vârste, înaintate, de peste 80 de ani, au fost transportaţi, de către echipaje ale SAJ Mehedinţi, la UPU Dr.Tr.Severin. Unul dintre proprietari a suferit un atac de panică, iar celălalt a fost intoxicat cu fum.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinantă de modul greşit de aprindere a focului în sobă. În mai puţin de o lună, trei incendii au izbucnit, în judeţul Mehedinţi, ca urmare a modului greşit de aprindere a focului în sobă.

Populare

Recomandări

Ciucă se confesează: „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.12 – 11.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Tichetele de sportiv pentru copii se amână pentru 2024

Copiii și juniorii legitimați la structurile sportive care practică...