joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au câştigat doar un sfert

Evoluţia baschetbaliştilor craioveni nu a fost una care să ridice mari probleme gazdelor de la Mureşul Tg. Mureş. Doar în primul sfert au avut realizări de notat baschetbaliştii din Bănie, în restul partidei intrând cu succes în jocul gazdelor. De data aceasta s-a suferit în apărare, spaţiile libere lăsate de Seals şi colegii săi fiind rapid exploatate de Brown, Peciukas, Mladenovic şi Navickas. Pe faza de atac, doar Popescu, Selas şi Kovac au avut realizări notabile, înregistrând procentaje mulţumitoare. Cu toate că la pauza mare s-a înregistrat un scor strâns, mureşenii conducând la un punct diferenţă, oaspeţii nu au avut prospeţimea necesară, pe final de meci pentru a înregistra un rezultat notabil. Pentru echipa craioveană au evoluat Bureau (9), Seals (14), Maric (2), Sokk (4), Kovac (14), Popescu (16), Căpuşan (10), Tyler (6).

Un meci slab, per total. Am început bine, dar din păcate am greşit foarte mult în defensivă.
A declarat la final Marius Toma

Nici baschetbalistelor de la SCM nu le-a mers prea bine. Evoluţia de pe teren propriu a acestora, din partida cu Sepsi Sf. Gheorghe a fost ştearsă şi fără orizont. Nici nu avea cum să fie altfel dat fiind faptul că gazdele au avut în faţa o formaţie puternică, superioară ca experienţă şi forţă. SCM Craiova –Sepsi SIC Sfîntu-Gheorghe 52-112 (14-30, 12-29, 11-29, 15-24) şi echipa din Bănie rămâne cantonată în subsolul clasamentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un meci foarte dificil în compania unei formaţii care în acest sezon luptă pentru câştigarea titlului naţional. Tinereţea şi lipsa de experienţă a tinerelor noastre jucătoare şi-a spus cuvântul în faţa unei echipe care a luptat toate cele 40 de minute pentru fiecare minge.
A spus după fluierul final antrenorul craiovean Daniel Vasile

Pentru SCM Craiova au jucat: Moţăţeanu (12), R. Matei, Minculeasa (2), Olteanu (2),Gliga (6), Niţă, Ninu (24) şi Pirnea (6).

Politica